Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η ´´Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

Στη Γιορτή των Χριστουγέννων, που έγινε με αφορμή το κάλεσμα του Καφέ 535, είμασταν όλοι εκεί, θεμοί φορείς, Πολίτες. Απολαύσαμε τα εκλεκτά Χριστουγεννιάτικα εδέσματα και το ζεστό γλυκό κρασί που προσέφερε η φιλόξενη οικοδέσποινα Νάγια Χαριζοπούλου. ´ Οσοι ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του ´´ 535 ´´ και της ´´ΕΛΠΙΔΑΣ´´ με τη σειρά μας προσφέραμε το περίσσευμα της Αγάπης μας για τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται, για να βιώσουμε όλοι τη Γέννηση του Θεανθρώπου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός των μελών και των φίλων της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ´´ και των Πολιτών των Γρεβενών, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φωλίνας Αθανάσιος, ο Δήμαρχος κ. Δασταμάνης Γεώργιος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάτσιος Γιάννης.
Μας δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και διαπιστώσαμε ότι δεν δικαιούμαστε να ´´ σφυρίζουμε ´´ αδίαφορα απέντι στα προβλήματα, όσων χωρίς να το επιλέξουν βρέθηκαν στο περιθώριο της γκρίζας πραγματικότητας, αντιμέτωποι για μεγάλο χρονικό διάστημα, με ανέχεια, αρρώστια, αδιαφορία.
Για τις προσφορές όσων πέρασαν από το ´´ 535 ´´ και αποδόθηκαν και στην ´´ΕΛΠΙΔΆ´´ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ τη Νάγια Χαριζοπούλου για την ευκαιρία που μας έδωσε με τη διοργάνωση της εκδήλωσης και για τη ζεστή φιλοξενιά και για τις προσφορές τους, το ΔΗΜΟ Γρεβενών, τον Περιφ. Σύμβουλο Γιάννη Γιάτσιο, το Σύλλογο Αρτοποιών κ´ τον Πρόεδρο Λεωνίδα Tεντόγλου (Εθελοντή μας από παλιά), το Σύλλογο Θεριζοαλωνιστών κ´ τον Πρόεδρο Βασίλη Ουζουνίδη, το Παράρτημα του Ε.Ε.Σ. κ´ την Πρόεδρο Αναγνώστου Ελοσάβετ και ιδιαίτερα τα μικρά παιδια κ´ τους απλούς Πολίτες που απέδειξαν ότι στά Γρεβενά δεν χάθηκε η Ελπίδα, η Συμπόνια κ´ το Ανθρώπινο Ενδιαφέρον.

Με τιμή
Το Δ.Σ. της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´