Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου

Κοινό κάλεσμα του Προέδρου Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας Αθανάσιου Ράπτη και του Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη στους δημότες της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών για τη συμμετοχή τους στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου.

Την παρουσίαση του 1ου γεγονότος για τα ελευθέρια των Γρεβενών, το  2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου και Αγώνα Ορεινού Δρόμου Ανεξάρτητων Δρομέων, πραγματοποίησαν…

ο Πρόεδρος Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας Αθανάσιος Ράπτης και ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης. Εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στις 10.00 το πρωί με εκκίνηση και τερματισμό στο χωριό Ζιάκας Γρεβενών.

Στην ανοιχτή πρόσκληση που απηύθυναν, κάλεσαν όλους τους Γρεβενιώτες και τις Γρεβενιώτισσες να συμμετέχουν είτε ως αθλητές καθώς θα υπάρχουν και διαδρομές για το κοινό, είτε ως θεατές. Αλλά και στην ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών, με κύριους ομιλητές τους καθηγητές Προπονητικής ΤΕΦΑΑ κ.κ. Κέλλη και Λαπαρίδη.