Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΤΟ ΚΑΦΕ 535 ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ “ΕΛΠΙΔΑ”

Για μία ακόμα χρονιά,εν όψει των Χριστουγέννων, η Διεύθυνση του ΚΑΦΕ 535 δίπλα στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται. Μας καλεί να συμμετάσχουμε σε μια πράξη Ανθρωπίας στους δίσεκτους καιρούς που βιώνουμε όλοι μας.
Μας καλεί να γεμίσουμε το Καλάθι της Αλληλεγγύης και θα διαθέσει τις προσφορές μας στους ανήμπορους μέσα από τις Εκδηλώσεις Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης και της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´.

Ως Δ.Σ. της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´ καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου και τους Πολίτες των Γρεβενών να ανταποκριθούν και να προσφέρουν το περίσσευμα της αγάπης τους, για να γιορτάσουμε όλοι τη Γέννηση του Θεανθρώπου.
´Ετσι απλά θα φωτίσουμε το τοπίο της ομίχλης που δημιουργήσε, πέραν όλων των άλλων, η σκιά του αόρατου αλλά πανίσχυρου Κοροναϊού. ´Ετσι απλά θα αισθανθούμε καλύτερα, δίνοντας ελπίδα σε όσους έφθασαν στα όρια της αντοχής τους.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήδη μπαίνουμε στην καρδιά του Γρεβενιώτικου βαρύ χειμώνα, που είναι δύσκολος για όλους, πόσο μάλλον για κάποιους.

Την Παρασκεύη 10 Δεκεμβρίου 2021, Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων & της Διεθνούς Αμνηστίας, ας δώσουμε νόημα στα ευγενή συναισθήματα της Αγάπης και της Ανθρωπιάς. Αρκεί ένα κουτί γάλα, ένα κιλό ζάχαρι, ένα πακέτο μακαρόνια για να αισθανθούμε καλύτερα. Το κόστος ελάχιστο, το κέρδος μεγάλο.

Κέρασμα από το Καφέ 535 ζεστό, γλυκό κρασί για να ζεστάνει τις καρδιές μας.

Με τιμή,
το Δ.Σ. της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´

Δείτε ακόμα