Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχαριστήριο μήνυμα

Θα ήθελα από καρδιάς , να ευχαριστήσω το προσωπικό, τους γιατρους και τους νοσηλευτες του Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών που στην κυριολεξία έκαναν τα αδύνατα δυνατά και φέρθηκαν στον μπαμπά μου με τον καλύτερο τρόπο.
Ξέρω από τον ίδιο τον μπαμπά μου (καθώς μιλούσαμε όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο Γρεβενών ), ότι δεν τον άφησαν δευτερόλεπτο, ότι τον εμψύχωναν , ότι δεν πήγαιναν σπίτι τους να κοιμηθούν , ότι δεν έτρωγαν , ότι έδωσαν το 1000% του εαυτού τους.
Δεν μπορώ να βρω τον καθένα ξεχωριστά , γι αυτό και θα ήθελα από εδω και δημόσια να έκφρασω την απέραντη ευγνωμοσύνη που νιώθω προς αυτούς τους ανθρώπους , που τον έκαναν τις τελευταίες μέρες της επίγειας ζωής του , μέσα σε όλο αυτό το χάος που ζούμε , να νιώσει οικεία , και ότι άνθρωποι τον νοιάζονται και τον αγαπούν.
Οι γιατροί με τους οποίους μιλούσα ήταν ο κ.Μαγιαννης , ο κ.Ζερβός , ο κ.Τουλουμανιδης και η κ.Ντωνα. Δεν γνωρίζω ολους τους νοσηλευτές αλλά πληροφορήθηκα ότι ήταν πάνω από τον μπαμπα κάθε 5 λεπτά .. σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου , πέρα από επιστήμονες , είστε και άνθρωποι , είστε μαχητές , είστε ήρωες .. ελπίζω ο θεός να σας δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσετε να επιτελείτε το υπεράνθρωπο έργο σας.

Με απέραντη ευγνωμοσύνη και αγάπη ,
Μαρια Ραμμου .