Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

“Η ζωή αλλιώς” στα ΓΡΕΒΕΝΑ με την Ίνα Ταράντου

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της εκμπομπής “Η ζωή αλλιώς” με την Ίνα Ταράντου στα Γρεβενά. Πέντε ημέρες γεμάτες με ανθρώπους του Τόπου μας που ζουν, προσπαθούν και έχουν να προτείνουν μια ζωή αλλιώς… Οι εκπομπές/ντοκιμαντέρ που αφορούν τα Γρεβενά θα είναι δύο στο σύνολό τους και θα προβληθούν την περίοδο των ερχόμενων εορτών. Με τη μία από αυτές να έχει επιλεχθεί να προβληθεί ανήμερα τα Χριστούγεννα συνδυάζοντας το εορταστικό κλίμα της περιόδου.

Δημιουργικά Γρεβενά γεμάτα μουσική, υπέροχη γαστρονομία, απαράμιλλη φύση αλλά κυρίως ανθρώπους που έχουν κάτι να προτείνουν, να μοιραστούν και πολλούς λόγους να προσκαλούν στη μοναδικότητα αυτού του τόπου.

Η @inatarantouταξιδεύει και βλέπει τη ζωή αλλιώς. Το ταξίδι είναι ο προορισμός και η ζωή βιώνεται μέσα από τα μάτια όσων συναντά.

Πράγματι “η ζωή αλλιώς” είναι ένα λαμπρό παράδειγμα τηλεοπτικών εκπομπών που ξεχωρίσουν στην ελληνική τηλεόραση. Η προβολή των Γρεβενών και των ανθρώπων τους σε τέτοιου επιπέδου εκπομπές, αποτελούν ξεχωριστή τιμή και περηφάνεια για όλους μας. Όχι μόνο για το αισθητικό αποτέλεσμα της άρτιας σκηνοθεσίας και παρουσίασης από τους συντελεστές της εκπομπής και την καταξιωμένη δημοσιογράφο Ίνα Ταράντου αλλά και για την καταγραφή στο θεματοφυλάκιο της ιστορίας των ντοκιμαντέρ που θα εκπροσωπούν τα Γρεβενά επάξια ως ένα τόπο πληρότητας, που ξεχωρίζει για τον τρόπο ζωής των ανθρώπων του, που δημιουργούν και προχωρούν!

Και οι δύο εκπομπές μετά την προβολή τους στην ΕΡΤ1 θα είναι διαθέσιμες διαδικτυακά και μέσα από το ERTFLIX στον συνδεσμο: https://www.ertflix.gr/series/ser.119961-i-zoi-allios

Αναμένουμε να παρακολουθήσουμε με χαρά το αποτέλεσμα!
Στέλιος Παπαλαμπρόπουλος
S+

Δείτε ακόμα