Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Μήνυματα εθελοντισμού, ευαισθησίας και αγάπης για το περιβάλλον

Μήνυματα εθελοντισμού, ευαισθησίας και αγάπης για το περιβάλλον περιείχε η δράση του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών της ΠΕ Γρεβενών και του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου Γρεβενών.
Στη δράση αυτή συμμετείχαν σχολεία και φορείς της πόλης μας στην οποία φυτεύτηκαν 165 δεντρυλλια στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος LIFE TERRA.
Ο Δήμος Γρεβενών ύστερα από την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, παραχώρησε τη δημοτική έκταση για την εθελοντική δεντροφύτευση , ανταποκρινόμενος έτσι στο αίτημά του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών της Περιφειακής Ενότητας Γρεβενών.
Η πρωτοβουλία αυτή είναι άξια συγχαρητηρίων και παράδειγμα προς μίμηση καθώς προάγει τον εθελοντισμό, ενισχύει το πράσινο σε τοπικό επίπεδο συμβάλλοντας στη βελτίωση του μικροκλίματος, καλλιεργεί και ενισχύει την περιβαλλοντικη συνείδηση κυρίως των μαθητών μέσα από συμμετοχικές διαδικασίες αλληλεπιδραστικού τύπου όπου οι συμμετέχοντες θα αφησουν το πράσινο αποτύπωμά τους.
Ο Δήμος Γρεβενών θα στέκεται πάντα αρωγός σε πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουν ως κίνητρο την προστασία του περιβάλλοντος.
ΟΛΟΙ μαζί οι εθελοντές βρεθήκαμε στο βουνό και τιμήσαμε το φυσικό μας σπίτι!