Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Ανδρέας Πάτσης: Χρώμα στις “Λευκές” περιοχές των Γρεβενών

Είμαι βαθύτατα ικανοποιημένος και περήφανος ως βουλευτής της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και ως εκπρόσωπος στο Κοινοβούλιο της μονοεδρικής στη Δυτική Μακεδονία ΠΕ Γρεβενών.
Τα έργα μιλούν για εμάς και αυτά είναι η παρακαταθήκη μας. Έργα ουσιαστικά που παρέμεναν στις καλένδες για χρόνια.
Έχουμε γίνει το μέτρο σύγκρισης που ποτέ δεν υπήρξε για να μπορεί ο κόσμος και ο απλός πολίτης να κατανοήσει στην καθημερινότητά του ποια είναι η διαφορά από το «τάζω» στο «πράττω».
Η συνεργασία μας με τους Υπουργούς και Υφυπουργούς φέρνει μια ακόμα σφραγίδα επιτυχίας διότι οι πάλαι ποτέ ΛΕΥΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ στα Γρεβενά μας γεμίζουν με ΧΡΩΜΑ.
Χρώμα στην κυριολεξία για τους τηλεοπτικούς τους δέκτες , ένα σημαντικό εφόδιο ενημέρωσης, παρέας και ψυχαγωγίας.
Με χαρά σας ανακοινώνω ότι με ΚΥΑ ξεκίνησε η διαδικασία έτσι ώστε όλες οι περιοχές των Γρεβενών οι οποίες δεν είχαν πρόσβαση στην ενημέρωση χωρίς κάλυψη τηλεοπτικού δικτύου από τώρα έως και τις 15 Νοεμβρίου μπορούν να υποβάλουν με πολύ απλό τρόπο μια αίτηση και έτσι να εξασφαλίσουν δωρεάν πρόσβαση.
Ευχαριστώ θερμά το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης με το άψογο επιτελείο του και το ενδιαφέρον προσωπικά του Υπουργού για τα Γρεβενά μας , που μετά την ερώτηση που κατέθεσα προ 2 μηνών, λειτούργησε άμεσα και δίκαια .

Ανδρέας Πάτσης Βουλευτής Γρεβενών ΝΔ

Δείτε ακόμα