Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Δενδροφύτευση στο Άλσος Θεοδωρίδη…

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ Π. Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος LIFE TERRA θα φυτέψει σε συνεργασία με τον Δήμο 165 δενδρύλλια στη θέση Μπισκοφωλιά, στον περιφερειακό δρόμο της πόλης μας, στη δυτική πλευρά, στην πλαγιά κάτω από τον προφήτη Ηλία σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 141/2021 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών. Η δενδροφύτευση   θα γίνει στις 5 Παρασκευή  και  στις 6 Σάββατο μηνός Νοεμβρίου. Στη δράση αυτή θα πάρουν μέρος εθελοντές του Συλλόγου μας αλλά και άλλων Συλλόγων και Tοπικών Φορέων και Υπηρεσιών  η Αντιπεριφέρεια, το Δασαρχείο, η Πρωτοβάθμια και η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Γρεβενών. 
Η έναρξη της δενδροφύτευσης θα γίνει την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στις 10:00 κυρίως για τα σχολεία και το ΚΠΕ και θα συνεχιστεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου από τις 11:00 και μετά για όλους τους εθελοντές συμπολίτες μας.
Καλούμε και τους συμπολίτες μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην δενδροφύτευση να παραστούν την Παρασκευή ή το Σάββατο την καθορισμένη ώρα στον καθορισμένο τόπο.
 
Για το ΔΣ
 
Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
 
Στέργιος Πουρνάρας Χαρά Καραλιόλιου
 

Δείτε ακόμα