Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Το μήνυμα του Αθ. Σταυρόπουλου για τις εσωκομματικές εκλογές

Την Κυριακή τα μέλη της Ν.Δ., μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και με σύγχρονα μέσα, εξέλεξαν τα στελέχη της που καλούνται να στηρίξουν τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις και τον αγώνα για ανάκαμψη και δίκαιη ανάπτυξη για όλους, που δίνει η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Επίσης έχουν το χρέος να προτείνουν αλλά και να δράσουν για το συνολικό καλό και για να πάει ο τόπος μας μπροστά.

Στα Γρεβενά η συμμετοχή των μελών της Ν.Δ., στην εκλογική διαδικασία, έφτασε σε υψηλά επίπεδα φανερώνοντας το ενδιαφέρον των Γρεβενιωτών για όσα γίνονται και αλλάζουν από το 2019.

Συγχαίρω όλες και όλους όσους έθεσαν υποψηφιότητα και στάθηκαν στο ύψος που απαιτεί η δημοκρατική ιστορία της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξής μας.

Εύχομαι στον αγωνιστή Λεωνίδα Τεντόγλου, καλή δύναμη και η διάθεση του για προσφορά και ενότητα να συνεχιστεί και σε αυτή τη θητεία του. Επίσης συγχαίρω τον Γρηγόρη Γκάνη για τον έντιμο αγώνα που έδωσε, και τους Βάιο Κόραβο και Λαβό Γιάννη για την εκλογή τους.

Η εσωκομματικές εκλογές τελείωσαν, τα Γρεβενά μας με τους άξιους μπροστάρηδες της παράταξης και τα πολλά πλέον μέλη, μπορούν και πρέπει να μην επιτρέψουν κανέναν τεχνικό διαχωρισμό στους κόλπους της Ν.Δ. αλλά ούτε στην κοινωνία των Γρεβενών.

Ο στόχος όλων στελεχών, των μελών, όλων μας είναι η ανάκαμψη, η πρόοδος και η ανάπτυξη της πατρίδας και της Π.Ε. Γρεβενών.

Αθανάσιος Σταυρόπουλος
μέλος πολιτικής επιτροπής και Πολιτευτης ΝΔ Γρεβενων

 

 

Δείτε ακόμα