Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΓΡΕΒΕΝΑ: Β’ κύκλος εκπαίδευσης – εξέτασης και πιστοποίησης μανιταροσυλλεκτών

Πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο στα Γρεβενά ο β’ κύκλος εκπαίδευσης-εξέτασης και πιστοποίησης μανιταροσυλλεκτών, κατά το Διεθνές Πρότυπο ISO/IEC 17024

-Τον Νοέμβριο του 2018, το Επιμελητήριο Γρεβενών, σε συνεργασία με τους Μανιταρόφιλους Ελλάδος, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τον ΔΙ.ΦΟ.Π. (Διεπιμελητηριακό Φορέα Πιστοποίησης) και το Γεωπονικό πανεπιστήμιο Αθηνών, ελέγχεται και πιστοποιείται, κατά το Διεθνές Πρότυπο ISO/IEC 17024, για την εκπαίδευση-εξέταση και πιστοποίηση μανιταροσυλλεκτών, με εκπαιδευτές τους Γ. Κωνσταντινίδη (πρόεδρο μανιταρόφιλων Ελλάδας και συγγραφέα βιβλίων μανιταρογνωσίας) και Η. Πολέμη (γεωπόνο-μυκητολόγο, μεταδιδάκτορα μυκητολόγο) και εξεταστή τον Γ. Ζερβάκη (μυκητολόγο, καθηγητή στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).
Παράλληλα την ίδια περίοδο, οργανώνει, πραγματοποιεί -στα Γρεβενά- πιλοτικά, την εκπαίδευση, εξέταση και πιστοποίηση των πρώτων μανιταροσυλλεκτών.
-Τον Φεβρουάριο του 2020 πραγματοποιείται από το Επιμελητήριο Γρεβενών ο α’ κύκλος εκπαίδευσης-εξέτασης και πιστοποίησης α΄ επιπέδου, 36 συλλεκτών αυτοφυών μανιταριών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, στα Γρεβενά.
Λόγω covid δεν πραγματοποιήθηκαν οι επόμενοι προγραμματισμένοι κύκλοι.
Τον Σεπτέμβριο του 2021 προκηρύχτηκε ο β’ κύκλος εκπαίδευσης-εξέτασης και πιστοποίησης α΄ επιπέδου, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2021, στο Επιμελητήριο Γρεβενών, με την συμμετοχή 22 συλλεκτών αυτοφυών μανιταριών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.