Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Σοφία Πλιάτσικα – Τσένη: «Φιλοδοξώ να ενώσω την ζωντάνια των νέων μελών με την εμπειρία των παλιών» …

Σε δήλωσή της, η κ. Σοφία Πλιάτσικα – Τσένη, υποψήφια για μέλος της ΔΕΕΠ Γρεβενών, της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ), επισημαίνει τα εξής:

«Θα είμαι υποψήφια, διότι φιλοδοξώ να ενώσω την ορμή και το πείσμα των νεότερων συναγωνιστών μου με την εμπειρία και τη γνώση των παλιών γενεών, ώστε μαζί να συνθέσουμε κάτι χρήσιμο για τον τόπο και τις ιδέες μας, που εκφράζονται μέσα από την ιστορική πορεία της ΝΔ.

Πιστεύω ότι οι εσωκομματικές εκλογές είναι μια ευκαιρία ζυμώσεων και αναγέννησης του στελεχιακού προσωπικού του κόμματος.

Είναι μια ευκαιρία που δίνει βήμα στις νέες γενιές να συνεχίσουν να υπηρετούν τις ιδέες, τα όνειρά τους και τις αρχές της ΝΔ.

Σκοπός μου είναι να διατηρηθούν όλα τα καλά που έχουν γίνει αλλά και να συμβάλω στη βελτίωση όσων ίσως θέλουν αναμόρφωση.

Σαν σήμερα πριν 47 χρόνια ιδρύθηκε η Νέα Δημοκρατία !!!

47 χρόνια η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη πρωταγωνιστεί στην προσπάθεια της χώρας για Ανάπτυξη και Ευημερία, στην Ευρωπαϊκή οικογένεια !!!

Χρόνια Πολλά, Συνεχίζουμε Δυνατά !!!

Εύχομαι καλό αγώνα σε όλες και όλους και η επόμενη μέρα να μας βρει ενωμένους για το καλό της παράταξης και της πατρίδας».