Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ΚΩΔΟΥΝΑΣ ΔΗΜ. – ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΓΡΕΒΕΝΩΝ)

Αγαπητές Φίλες,
Αγαπητοί Φίλοι,
Θα ήθελα να ευχαριστήσω, μέσα από την καρδιά μου, όλα τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Γρεβενών, για την ενεργή στήριξή τους στο πρόσωπό μου και το δυναμικό δημοκρατικό αγώνα που δώσαμε για να είναι διαχρονικά ισχυρή η παράταξή μας.
Χάρη σε όλους εσάς αναδείξαμε το πολιτικό ήθος και τον πολιτικό πολιτισμό μας, αποδεικνύοντας ότι οι αξίες, οι ιδέες, το έργο, το πρόγραμμά και το κοινό μας όραμα για την παράταξη, αποτελούν τη διαχρονική απάντηση στις προκλήσεις του παρόντος, αλλά και του μέλλοντος.
Η ενασχόληση με τα κοινά και την πολιτική είναι η έμπρακτη αγάπη προς τον συνάνθρωπο, αφού μέσα από εμάς οι πολίτες εκφράζουν τις προσδοκίες τους, εκπροσωπούν τα αιτήματά τους και διεκδικούν ένα καλύτερο αύριο.
Σε αυτή την προσπάθεια λοιπόν, ο αγώνας μας είναι κοινός. Ό,τι κατακτήσαμε, το κατακτήσαμε μαζί, με αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά.
Μετά από αρκετά χρόνια στην προεδρία της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Γρεβενών ήρθε η ώρα να παραδώσω τη σκυτάλη σε νέους συναγωνιστές. Θα συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο, να εργάζομαι για το κοινό καλό και την πρόοδο της παράταξης.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς και με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο, σας καλώ να δώσετε το παρόν στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία, την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, γιατί η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους εδώ, ενωμένους, δυναμικούς και αποφασισμένους.
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΕ Γρεβενών

Δημήτριος Κωδουνάς