Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Μουσικά γκρουπάκια δίνουν ραντεβού αυτή την Παρασκευή στο κέντρο της πόλης για την «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας»

«Μουσικοί δρόμοι ζωντανεύουν την πόλη» για δεύτερη χρονιά στο πλαίσιο των πολλών και ποικίλων δράσεων που υλοποιεί ο Δήμος Γρεβενών για τη φετινή “Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας”.

Έτσι, μετά την μεγάλη αποδοχή που γνώρισε πέρυσι η όμορφη αυτή πολιτιστική εκδήλωση, αποφασίστηκε η εκ νέου πραγματοποίησή της από τη Δημοτική Αρχή, λαμβάνοντας και πάλι χώρα στις κεντρικές οδούς Μακεδονομάχων και Φαρδυκάμπου όπου θα διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Η γιορτή, στην οποία είναι προσκεκλημένοι όλοι οι συνδημότες, θα γίνει αυτή την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 με ώρα έναρξης στις 7 το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, καλλιτέχνες των Γρεβενών θα «ζωντανέψουν» το κέντρο της πόλης με μελωδίες και τραγούδια ενώ πεζοί και ποδηλάτες θα μπορούν να κινούνται ελεύθερα στους δύο δρόμους που θα πεζοδρομηθούν, συνδέοντας ταυτόχρονα τις πλατείες Αιμιλιανού και Ελευθερίας.

Στόχος της συγκεκριμένης παρέμβασης, η οποία αποτελεί σκέλος του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Γρεβενών, είναι να δοθεί έμφαση στην αλλαγή χρήσης του δημόσιου χώρου, δίνοντας προτεραιότητα στην πράσινη μετακίνηση σε σχέση με την μηχανοκίνητη κυκλοφορία.

Σημειώνεται ότι η όλη διαδικασία της πεζοδρόμησης θα γίνει υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του Τμήματος Τροχαίας Γρεβενών ενώ την ώρα της γιορτής είναι υποχρεωτική από όλες και όλους η πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Δείτε ακόμα