Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Στον αγιασμό του ΕΠΑΛ και του Ειδικού Σχολείου o Γιώργος Δασταμάνης

Στον αγιασμό του ΕΠΑΛ και του Ειδικού Σχολείου o Γιώργος Δασταμάνης – «Καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο» ευχήθηκε ο Δήμαρχος Γρεβενών σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Στην τελετή του αγιασμού σε ΕΠΑΛ και Ειδικό Σχολείο παρέστη τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, ο Δήμαρχος κ.Γιώργος Δασταμάνης ευχόμενος ολόψυχα σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς των Γρεβενών να έχουν μία «καλή και δημιουργική σχολική χρονιά γεμάτη υγεία και πρόοδο».

«Στόχος μας είναι να δίνουμε μαζί τη λύση σε κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί» υπογράμμισε ο κ.Δασταμάνης στο μήνυμά του, υπενθυμίζοντας έτσι τη στενή συνεργασία που έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια η Δημοτική Αρχή με τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα για τη συνεχή βελτίωση των δομών και εν γένει του σχολικού περιβάλλοντος.

Εν συνεχεία, αναφερόμενος στην πανδημία του Covid-19, επεσήμανε την πιστή τήρηση των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού που πρέπει να ακολουθείται απαρέγκλιτα από όλες και όλους.

«Όπως πέρυσι έτσι και φέτος καλούμαστε να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή για την προστασία τη δική μας αλλά και των γύρω μας καθώς η πανδημία του κορονοϊού δεν έχει ακόμη τελειώσει. Γι’ αυτό σας παρακαλώ να μην αμελείτε τα προληπτικά μέτρα που διαφυλάττουν τη Δημόσια Υγεία. Μέχρι στιγμής τα πάμε αρκετά καλά αναφορικά με τον αριθμό των κρουσμάτων και έτσι θα πρέπει να συνεχίσουμε», υποστήριξε στο τέλος ο Δήμαρχος Γρεβενών.

Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών