Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Τα Γρεβενά «γκρέμισαν τα τείχη» – Αποθέωση για τον Μίλτο Τεντόγλου (VIDEO)

 Υπό βροχή η υποδοχή του χρυσού Ολυμπιονίκη μας

Ο Δήμος Γρεβενών τίμησε τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Μίλτο Τεντόγλου, με εκδήλωση στο Δημοτικό γήπεδο της πόλης που πλέον πήρε το όνομα του σπουδαίου άλτη.

Ο «χρυσός» άλτης του μήκους, που έκανε περήφανη την Ελλάδα κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, έγινε δεκτός από πλήθος κόσμου με τους τοπικούς διοικητικούς παράγοντες να δίνουν το «παρών».

«Είναι υπέροχο που έχουν μαζευτεί όλοι εδώ. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που το γήπεδο πήρε το όνομα μου και τους ευχαριστώ πολύ. Δεν το έχω πολύ με όλα αυτά για αυτό ζήτησα μία απλή τελετή», τόνισε σε δηλώσεις του ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος είδε τον Δημό να δίνει το όνομά του στο δημοτικό γήπεδο της πόλης.
«Είναι μια πάρα πολύ σημαντική μέρα για τα Γρεβενά, για όλους τους Γρεβενιώτες, για όλους τους Ελληνες. Υποδεχόμαστε τον Ολυμπιονίκη μας τον Μίλτο Τεντόγλου, γέννημα θρέμμα της πόλης που ξεκίνησε την αθλητική του πορεία από εδώ. Μας τιμά με την παρουσία του συνέχεια, καθώς η μόνιμη κατοικία του είναι στα Γρεβενά», δήλωσε ο Δήμαχρος των Γρεβενών, Γιώργος Δαμαστάνης.

φωτο: photostudiorammos

Δείτε ακόμα