Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ: Συγχαρητήριο μήνυμα στον Χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου

     Ένδοξε, τιμημένε και ευλογημένε τόπε των Γρεβενών που γέννησες και συνεχίζεις να γεννάς παιδιά για να φτάσουν και πάλι την Ελλάδα μας στη θέση που της αξίζει.
Αυτό που έγινε ήταν ένα θαύμα. Ένα θαύμα που γίνεται σε Έλληνες και ειδικά σε ανθρώπους μεγαλωμένους από γονείς με αρχές, ήθος, αξίες και ιδανικά(όπως η εκπαιδευτικός μητέρα Ιωάννα, του στεφανωμένου από κλάδο ελαίας Ολυμπιονίκη μας Μίλτο Τεντόγλου). Αντρωμένους από προπονητές όπως ο δικός μας επίσης Γρεβενιώτης Βαγγέλης Παπανίκος, που τον οδήγησε σε ονειρεμένους δρόμους.
    Ζούμε όλοι μας οι Γρεβενιώτες την ένταση όλης αυτής της επιτυχίας και ευχόμαστε να παραμείνει στο υψηλότερο βάθρο που τον κατέταξαν οι επιδόσεις του, οι οποίες είχαν τη στήριξη και αγάπη της οικογένειάς του και του προπονητή του που τον ανέδειξαν και τον εδραίωσαν στη θέση του πλανητικού αθλητή στο άλμα εις μήκος.
Μίλτο, σε ευχαριστούμε που μας έκανες εθνικά υπερήφανους με το τεράστιο ωθητικό άλμα σου, το οποίο θα έχει αντίκτυπο διαχρονικά στην πατρίδα μας, στον τόπο μας, στην εκπαιδευτική οικογένεια που ανήκεις (μέσω της μητέρας σου και του πρώτου προπονητή σου) και σε εσένα τον ίδιο.
Ευχόμαστε να έχεις πάντα υγεία και συνεχόμενες επιτυχίες.
 
    
 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Μπέης  Δημήτριος                                                Χαριζούλης   Βασίλειος