Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Περήφανοι οι Γρεβενιώτες της Μελβούρνης για τον «χρυσό» Μίλτο Τεντόγλου

Οι Γρεβενιώτες της Μελβούρνης, δια του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Γρεβενών “Ο Αιμιλιανός”, δηλώνουν την υπερηφάνειά τους για τον συμπατριώτη τους Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος αναδείχθηκε χρυσός Ολυμπιονίκης στο Τόκυο, με άλμα 8.41μ. στον τελικό του μήκους αντρών.
Ο Μιλτιάδης (Μίλτος) Τεντόγλου γεννήθηκε το 1998 και η καταγωγή του είναι από το χωριό Πηγαδίτσα Γρεβενών.

Όπως επισημαίνουν ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Συλλόγου «Ο Αιμιλιανός», κ.κ. Γιώργος Καραγιάννης και Θόδωρος Μάρκος, ο πρώτος που διέκρινε το ταλέντο του Ολυμπιονίκη πλέον, Μίλτου Τεντόγλου, στα Γρεβενά, ήταν ο έμπειρος προπονητής του στίβου, Βαγγέλης Παπανίκος, του οποίου συγγενείς ζουν στη Μελβούρνη εδώ και δεκαετίες.

«Με χαρά μάθαμε ότι η μεγάλη νίκη του Μίλτου γιορτάστηκε από όλους τους Γρεβενιώτες τα ξημερώματα της Δευτέρας μπροστά από μια γιγαντοοθόνη που είχε στήσει στο «πάρκο των μανιταριών» ο Δήμος Γρεβενών», αναφέρουν ακόμη οι κ.κ. Καραγιάννης και Μάρκος στην κοινή τους δήλωση, εκπροσωπώντας το ΔΣ του Συλλόγου.

«Έτσι λοιπόν τα Γρεβενά από δω και πέρα δε θα φημίζονται μόνο για τα μανιτάρια και την πανέμορφη και άγρια φύση τους, αλλά και σαν τόπος καταγωγής ενός ακόμη Έλληνα χρυσού Ολυμπιονίκη!», τονίζουν καταληκτικά.

 

Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας – Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας /vema.com.au

Δείτε ακόμα