Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επέμβαση της Π.Ε. Γρεβενών για τη βελτίωση του οδικού τμήματος της οδού Περιβόλι-Αβδέλλα,

Σε Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στις 20 Απριλίου 2021 εγκρίθηκε η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Γρεβενών με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου «Ολοκλήρωση οδού Περιβόλι Αβδέλλα» συνολικού προϋπολογισμού 400.000,00 Ευρώ, ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2021.

Σήμερα, 14 Ιουλίου υπογράφηκε η εν λόγω Προγραμματική Σύμβαση από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιο Κασαπίδη και τον Δήμαρχο Γρεβενών, Γεώργιο Δασταμάνη, με σκοπό την ταχύτατη περαίωση του έργου, καθώς αυτό αποτελεί χρόνιο αίτημα των κατοίκων, μόνιμων και παραθεριστών, των κτηνοτρόφων και των επαγγελματιών τουρισμού της περιοχής.

Η επέμβαση της Π.Ε. Γρεβενών για τη βελτίωση του οδικού τμήματος της οδού Περιβόλι-Αβδέλλα, του περιφερειακού δρόμου Αβδέλλας και του αγροτικού δρόμου προς τη Μονή Αγίας Τριάδας αποσκοπεί στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της τουριστικής αξιοποίησης της περιοχής.

Αποδεικνύεται καθημερινά πως οι δρόμοι αποτελούν δείγμα ανάπτυξης και τελικά δείγμα πολιτισμού, η συνεργασία δε, με κάθε αρμόδιο φορέα είναι πάντοτε απαραίτητη για κάθε θετικό αποτέλεσμα προς όφελος των πολιτών.    

Στόχος της Περιφερειακής Αρχής είναι να εξαντληθεί κάθε προοπτική δράσης στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, ο οποίος αποτελεί κύρια πηγή εισοδήματος πολύ μεγάλο τμήμα του πληθυσμού των Γρεβενών.

 

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ