Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Επίσκεψη της υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη στην Π.Ε Γρεβενών (video)

 

Εχθές, Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιος Κασαπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, Ιωάννης Γιάτσιος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Αθανάσιος Φωλίνας, υποδέχθηκαν μία αληθινή και ρεαλιστική σύμμαχο τους τόπου μας, την κυρία Σοφία Ζαχαράκη, Υφυπουργό Τουρισμού.
Η Δυτική Μακεδονία στη νέα της πορεία, ακολουθώντας τον κεντρικό σχεδιασμό της Κυβέρνησης σε συνάρτηση πάντα με τις τοπικές ιδιαιτερότητες της περιοχής μας, μεταβαίνει σε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, με στοχευμένες δράσεις και παρεμβάσεις, επενδύοντας στον τουρισμό και στις βασικές μορφές του, δηλαδή στον ορεινό τουρισμό, στον οικοτουρισμό, στον αγροτικό τουρισμό και σε άλλα φυσικά πλεονεκτήματα. Δάση, βουνά, ύδατα, ιαματικές πηγές, ευεξία, πολιτιστικά μνημεία, περιβάλλον, γεωλογία, βιολογικά προϊόντα, ήταν οι θησαυροί που πρόσφερε ο Περιφερειάρχης στην κυρία Υφυπουργό.
Η κυρία Ζαχαράκη, φιλοδοξεί τα Γρεβενά, η Πόλη των Μανιταριών, να βοηθήσει να αγκαλιάσουν την πρώτη θερμοκοιτίδα μανιταριών στην Ευρώπη, τα μικρομανιτάρια, τους μικροοργανισμούς, φίλους της ιατρικής και φαρμακευτικής επιστήμης. Το όρος του Όρλιακα να φιλοξενήσει επιτέλους το Αστρονομικό Πάρκο του Όρλιακα. Η ραχοκοκαλιά της Πίνδου να μπορέσει να αναδείξει διαδρομές πετρογέφυρων, μοναστηριακές διαδρομές ενεργών ιερών μονών, ορεινά και παραποτάμια μονοπάτια και ορεινά καταφύγια.
Οι πυλώνες της περιοχής μας, το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας, τα παγκοσμίως σπάνια παλαιοντολογικά ευρήματα και τα μοναδικά γεφύρια των Βαλκανίων, θα αποτελέσουν την πηγή δράσης της Υφυπουργού, παρέχοντας την ευκαιρία στα Γρεβενά να αναδειχθούν σε ελκυστικό τόπο προορισμού και φιλοξενίας, τοποθετώντας στην καρδιά του Τουρισμού τον Άνθρωπο.
Με χαρά και δύναμη, όπως δήλωσε!

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ