Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι με 5 βραβεία για τα Γρεβενά!!

“Ένα αξέχαστο βραβευμένο μουσικό ταξίδι” .

Στις 2-3-4/7/21, στο Μέγαρο συνεδριάσεων του ΟΛΠ, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 35ος Πανελλήνιος Μουσικός διαγωνισμός της Χ.Ο.Ν. (Χορωδία Ορχήστρα Νέων), παρουσία του ιδρυτή της και προέδρου κ.Στέφανου Λέκκα (συνθέτης -μαέστρος ) και 100 μελών της κριτικής επιτροπής από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στην εκδήλωση που λόγω της πανδημίας πραγματοποιήθηκε με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, τα Γρεβενά έδωσαν το παρόν δυναμικά, καταφέρνοντας να αποσπάσουν 5 βραβεία!!!

Οι μαθήτριες της καθηγήτριας μουσικής κ.Φωτεινής Γκιουλέκα και τα μέλη της παιδικής χορωδίας της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών που απέσπασαν βραβείο είναι οι εξής :

1) Ιόλη Μέντζιου (13 ετών) – πιάνο , Α’ βραβείο
2) Μαρία Στοϊδου (12 ετών) – πιάνο , Α’ βραβειο
3) Μαρία-Ελένη Παραλυκίδου (9 ετών) – αρμόνιο , Α’ βραβείο
4) Όλγα Σιούμπουρα (10 ετών) -τραγούδι (έντεχνο ) , Α’ βραβείο
5) Ελένη Μπαλατσα (10 ετών) -τραγούδι (παραδοσιακό ) , Α’ βραβείο και Αριστείο .

Οι ευχαριστίες της καθηγήτριας μουσικής Φωτεινής Γκιουλέκα

Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες μου για την συμμετοχή τους, την εξαιρετική παρουσία και βράβευση τους. Μετά από τόσο αγώνα, προσπάθεια και κόπο, ξεπεράσαμε τα πολλά εμπόδια της πανδημίας, παραμείναμε ενωμένοι και δυνατοί έως το τέλος και επιστρέψαμε στα Γρεβενά νικητές.
Η συγκίνηση μου είναι βαθειά και δεν περιγράφεται, η επιβράβευση για όλη την προσπάθεια μας από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα μας, ήρθε με τα πέντε χρυσά βραβεία που φέραμε στην πόλη μας τα Γρεβενά, κάτι που έγινε για πρώτη φορά. Σας εύχομαι από καρδιάς, καλές επιτυχίες και καλή πρόοδο.. 

Ευχαριστώ και συγχαίρω την Χ.Ο.Ν , τον πρόεδρο κ.Στεφανο Λέκκα, τα μέλη, την αξιόλογη κρητική επιτροπή και τους εκπρόσωπους των φορέων για την παρουσία τους.
Ευχαριστώ θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ.Δαυίδ και τον Πάτερ Χρήστο Κούρτη για τις ευλογίες και το ενδιαφέρον τους.
Επίσης ευχαριστώ πολύ τους αξιόλογους συνεργάτες μου και αξιόλογους καλλιτέχνες από την Αθήνα, τον Νίκο Μήλα (βιολί ) και Νώντα Κυργιάκη(κρουστά ) για την μουσική συνοδεία στο τραγούδι.
Τέλος να συγχαρώ τους γονείς των παιδιών που προωθούν στα παιδιά την μουσική παιδεία.

Για να έρθει η επιτυχία χρειάζεται ομαδική προσπάθεια και σε αυτό είμαστε όλοι μαζί ένα.

Αγαπώ τα παιδιά ,αγαπώ την μουσική, αγαπώ τα Γρεβενά. Εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλα παιδιά τέτοιους στόχους και τα ονειρά τους να γίνουν πραγματικότητα.
Μην αφήσετε ποτέ κανέναν να βάλει φρένο στα όνειρά σας, ένα όνειρο για να γίνει πραγματικότητα θέλει απλά.. τόλμη και αισιοδοξία.
Ξεκίνα τώρα το δικό σου όνειρο.

Με εκτίμηση
η μουσικός
Φωτεινή Γκιουλέκα .