Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Κέντρο Πρόληψης ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Π.Ε. Γρεβενών – Θέατρο Μαριονέτας ΓΚΟΤΣΗ

«Δημιουργώντας ένα ασφαλές πλαίσιο αντιμετώπισης των Εξαρτήσεων»

Η ημέρα αποτελεί αφορμή για σκέψη, προβληματισμό, κινητοποίηση και όχι ημέρα γιορτής που το βράδυ…..”σβήνει”. Την εξάρτηση μπορούμε να την προλάβουμε αρκεί η πρόληψη να γίνει κομμάτι της ζωή μας …

Σε μια χρόνια όπου οι σταθερές και τα δεδομένα της ζωής μας άλλαξαν, χρειάστηκε να ανακαλύψουμε και να ενεργοποιήσουμε τα ψυχικά μας αποθέματα έτσι ώστε να προσαρμοστούμε στη νέα συνθήκη .

Είναι τώρα περισσότερο από ποτέ σημαντικό να εστιάσουμε στην προαγωγή της ψυχικής υγείας.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών προσκαλούμε τους μικρούς μας φίλους να έρθουν, να γελάσουν και να διασκεδάσουν με τον Πινόκιο σε ένα χώρο ασφαλή με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης!

Χειροποίητες μαριονέτες 60cm έως 90cm, φανταστικά κουστούμια, πλούσια σκηνικά, γέλιο και μηνύματα για παιδιά και μεγάλους από το μοναδικό «Πινόκιο».

Στο ρόλο του Πινόκιο ακούγεται ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΛΤΑΜΠΑΣΗΣ στο ρόλο του γρύλου ο ΣΟΛΩΝ ΤΣΟΥΝΗΣ.

Ο Τζεπέτο, ένας άνθρωπος μόνος στη ζωή, μην έχοντας την τύχη να έχει δικό του παιδί, φτιάχνει μια ξύλινη μαριονέτα να του κρατάει συντροφιά τις στιγμές της μοναξιάς του. Η καλή Νεράιδα θέλοντας να κάνει χαρούμενο το Τζεπέτο, δίνει ζωή στη ξύλινη κούκλα. Με έκπληξη και μεγάλη χαρά ο Τζεπέτο βαφτίζει το «παιδί» του Πινόκιο. Ένα παιδί που έχει δίψα να γνωρίσει τα πάντα στη ζωή αλλά και μεγάλη αφέλεια στους κινδύνους που κρύβονται…

  • Πέμπτη 01 Ιουλίου

Υπαίθριο Θέατρο Καστράκι Γρεβενών

  • Παρασκευή 02 Ιουλίου

Αύλειος χώρος Γυμνασίου Δεσκάτης

Ώρα: 20:30

Είσοδος: Δωρεάν

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ                                                       Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ

ΠΑΣΧΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ                                      ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΜΜΟΣ