Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΔΕΔΥ – Ν.Τ. Γρεβενών: Στήριξη Εργαζόμενων στις Κοινωνικές Δομές της ΔΕΚΓ του Δήμου Γρεβενών

Η Ε.Γ. του Ν.Τ. Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των συμβασιούχων εργαζόμενων των Κοινωνικών Δομών-Υπηρεσιών της ΔΕΚΕΓ Δήμου Γρεβενών που διεκδικούν το δικαίωμα τους στη μόνιμη και σταθερή εργασία με πλήρη μισθολογικά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά δικαιώματα.

Οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε χρόνια ομηρία και εργάζονται σε Κοινωνικές Δομές – Υπηρεσίες του Δήμου Γρεβενών, στους Παιδικούς Σταθμούς Γρεβενών και Ελάτου, στο ΚΔΑΠ και στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ με αλλεπάλληλες διαδοχικές συμβάσεις βιώνουν καθημερινά την εργασιακή ανασφάλεια! Το δικαίωμα στη μόνιμη σταθερή εργασία είναι ζήτημα πολιτικό και όχι νομικό!

Συμμετέχουν στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που προκήρυξαν από κοινού οι : Σύλλογος Εργαζομένων Κ.Η.Φ.Η. Ελλάδος, Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων Κ.Δ.Α.Π. και Κ.Δ.Α.Π.-ΜεΑ, Σύλλογος Εργαζομένων στις Κοινωνικές Δομές για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας (Σ.ΚΟΙΝ.Δ.Α.Φ.) και Σωματείο Εργαζομένων σε Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ο.Τ.Α. Κρήτης και στηρίζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Διεκδικούν:

l  Μόνιμη και σταθερή δουλεία για όλους που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες χωρίς όρους και προϋποθέσεις .

l  Την στελέχωση όλων των Κοινωνικών Δομών με μόνιμο προσωπικό για την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών και προσφορά σε όλους ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες. Κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας .

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Του Νομαρχιακού Τμήματος Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ

   Ο Πρόεδρος                                    Ο Γραμματέας

Λιάμπας Ανδ. Στέργιος                     Λέτσιος Θ. Χρήστος

Δείτε ακόμα