Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

Συγκροτήθηκε σε σώμα την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών που προέκυψε από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν ψηφιακά από τις 9 Ιουνίου έως και τις 11 Ιουνίου 2021.

Η νέα σύνθεση είναι:
 Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Δημάδης
 Α΄ Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Παρασκευαϊδης
 Β΄ Αντιπρόεδρος: Αγησίλαος Παναγιωτίδης
 Γενική Γραμματέας: Μαρία Καναλίδου- Παναγιωτίδου
 Ταμίας: Βασίλειος Ίττης
 Εκπρόσωπος Τύπου: Βασίλειος Κυριακίδης
 Μέλος: Ιωάννης Βασδάρης

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους συναδέλφους επαγγελματίες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, η οποία λόγω των μέτρων για την προστασία όλων μας πραγματοποιήθηκε με κρατική ψηφιακή κάλπη.
Η συμμετοχή τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας και εκτός του ότι μας χαροποίησε ιδιαίτερα μας γέμισε ευθύνες αλλά και δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για ένα καλύτερο μέλλον για τον κλάδο μας.
Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους συναδέλφους που δεν μπόρεσαν, αν και το ήθελαν, να ψηφίσουν. Η διαδικασία ήταν πρωτόγνωρη και για εμάς και βεβαίως έγιναν λάθη και παραλείψεις.
Θέλουμε επίσης να ενημερώσουμε τόσο τους συναδέλφους όσο και τους φίλους πελάτες μας ότι για πρώτη φορά ο Σύλλογός μας συμμετέχει στην Ομοσπονδία με μεγάλο αριθμό μελών μας.
Σας ευχαριστούμε που δώσατε δύναμη και φωνή στο Σύλλογό μας. Αγαπάμε τον τόπο μας και στηρίζουμε την τοπική αγορά. Στηρίζουμε το φίλο, το συγγενή, το γείτονα έμπορο.
Όλοι μαζί μπορούμε για ένα ελπιδοφόρο αύριο.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών