Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Δεσκάτη: Στην ηγεσία της ΕΛΑΣ το θέμα της απομάκρυνσης του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος

Συνάντηση, τόσο με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, όσο και με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Μιχάλη Καραμαλάκη, για το θέμα του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Δεσκάτης, αναμένεται να έχουν την ερχόμενη Δευτέρα 28 Ιουνίου ο βουλευτής Γρεβενών, Ανδρέας Πάτσης και ο δήμαρχος του Δήμου Δεσκάτης, Δημήτρης Κορδίλας.

Η συνάντηση γίνεται μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο Δεσκάτης Γρεβενών, με ψήφισμά του, κατά πλειοψηφία, ζητά την απομάκρυνση του διοικητή, γιατί όπως τονίζεται «πάμπολλες φορές έχει ξεφύγει από τα όρια που επιτάσσει η χρηστή διοίκηση και καταχράται την εξουσία που διαθέτει».

Μάλιστα επισημαίνεται ότι «επιβάλλεται να σταματήσει άμεσα αυτό και επειδή ο κ. Διοικητής, είτε δεν το αντιλαμβάνεται, είτε αδιαφορεί γι’ αυτά τα ζητήματα, θα πρέπει με απόφαση των καθ’ ύλη αρμοδίων προϊσταμένων οργάνων του, να απομακρυνθεί άμεσα από την διοίκηση του Α.Τ. Δεσκάτης».

Παράλληλα η «Κίνηση Πολιτών Δεσκάτης», που ανέδειξε και επίσημα το θέμα και ζήτησε μάλιστα να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, έχει ξεκινήσει τη συγκέντρωση υπογραφών προκειμένου αυτές να δοθούν, τόσο προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη όσο και προς τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ ΕΡΤ

Δείτε ακόμα