Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δήμος Γρεβενών: Συνεχίζεται η αναβάθμιση του «Πάρκου των Μανιταριών» – Νέα τοιχία και πλακοστρώσεις

Περαιτέρω βελτιώσεις, συντηρήσεις και παρεμβάσεις στο «Πάρκο των Μανιταριών» δρομολογεί ο Δήμος Γρεβενών στο πλαίσιο του έργου «Ανάπλαση-Διαμόρφωση Πάρκων και Πλατειών 2020» που υλοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών.

Ειδικότερα, μετά τη ριζική ανάπλαση του χώρου, την ανανέωση του πρασίνου, την τοποθέτηση σύγχρονων φωτιστικών σωμάτων τύπου LED και υπαίθριων οργάνων γυμναστικής, oι νέες εργασίες αφορούν ένα εκτεταμένο “λίφτινγκ” στα τοιχία και τις πλακοστρώσεις του Πάρκου, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία της πόλης των Γρεβενών για αθλητισμό και αναψυχή.

Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση του έργου, θα εκτελεστούν καθαιρέσεις σκυροδέματος και πλακοστρώσεων, επένδυση τοιχίων με στενάρι, νέες πλακοστρώσεις με ακανόνιστη πλάκα Καβάλας και κατασκευή σενάζ στη στέψη των τοιχίων.

Σημειώνεται ότι η κατάθεση των προσφορών έχει ολοκληρωθεί και πολύ σύντομα αναμένεται να αναδειχθεί ο τελικός ανάδοχος του έργου προκειμένου να ξεκινήσουν οι απαιτούμενες εργασίες ανάπλασης και διαμόρφωσης με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών