Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δωρεά των Εκδόσεων «Ψυχογιός», στη μνήμη του εκλιπόντος βιβλιοπώλη της πόλης μας, Δημήτριο Αναγνώστου

            Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Γρεβενών, μεστή από το συναίσθημα της ευγνωμοσύνης και με βαθειά συγκίνηση σας ευχαριστεί για την δωρεά των εκατό (100) ποιοτικών βιβλίων των εκδόσεων σας στη μνήμη του εκλιπόντος, συμπολίτη μας και προσηνή συνεργάτη στο πολιτιστικό μας έργο, βιβλιοπώλη, Δημήτριο Αναγνώστου. Πολλές οι βιβλιοπαρουσιάσεις και μεγάλη η προσφορά του στην ανάδειξη του καλού βιβλίου και των νέων λογοτεχνών, χωρίς να φείδεται κόπων, χρόνου και χρημάτων, που ουκ ολίγες φορές, συνειδητά, απέβαιναν και σε βάρος των οικονομικών του Βιβλιοπωλείου του. Με τη συνεργασία των Εκδόσεων «Ψυχογιός», που πρωτοπορούν τα τελευταία χρόνια στη λογοτεχνική παραγωγή, έχουμε παρουσιάσει το έργο πολλών νέων δημιουργών που άφησαν ανεξίτηλα το αποτύπωμα τους στη διαχρονική μνήμη των φιλαναγνωστών.    

Η Βιβλιοθήκη και η πόλη των Γρεβενών αισθάνονται βαθύτατη την υποχρέωση να καταθέσουν στο δελτάριο της Τοπικής Μνήμης αυτό το συναίσθημα ευγνωμοσύνης στο έργο και την προσφορά του δικού μας Τάκη και για τη δωρεά στη μνήμη του, των 100 βιβλίων των Εκδόσεων «Ψυχογιός».

Η Μνημοσύνη, ως οικοδέσποινα των σημαντικών, έχει κρατήσει επιλεκτική θέση, για τον Βιβλιοπώλη των βιβλιοπαρουσιάσεων και της σημαντικής ανέλιξης της βιβλιοφιλίας .           

Τα βιβλία της δωρεά σας θα τοποθετηθούν στις προθήκες της Βιβλιοθήκης με την αναγραφή τους στη μνήμη του εκλιπόντος

                                                                                           Ο προϊστάμενος

                                                                                          Ζαγκανίκας Σίμος