Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Εκλογές Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών αποφάσισαν την διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Εκπροσώπων για την Ομοσπονδία.

Οι εκλογές ήταν να πραγματοποιηθούν τον Νοέμβριο του 2020, όμως αναβλήθηκαν λόγω των μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση για την πανδημία με το γενικό lockdown και το κλείσιμο των καταστημάτων του λιανικού εμπορίου.
Με την σταδιακή άρση των μέτρων είμαστε πλέον έτοιμοι για την εκλογική διαδικασία τηρώντας πάντα τα προβλεπόμενα μέτρα για την ασφάλεια των μελών μας.
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021.
Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων θα γίνει ηλεκτρονικά μέχρι και την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021.
Έτσι όσοι συνάδελφοι επαγγελματίες επιθυμούν να είναι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω ειδική φόρμα https://forms.gle/JB4tyeeVZXW2qPaj9. Επίσης μπορούν να δηλώνουν την υποψηφιότητά τους και στα τηλέφωνα του Συλλόγου 2462102016 ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.
Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων δεν θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση για την ενημέρωση τους τόσο για τα πεπραγμένα της θητείας μας όσο και για τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών.
Αυτό που υποσχόμαστε και προσπαθούμε είναι για την ασφάλεια όλων μας η εκλογική διαδικασία να πραγματοποιηθεί με όλα τα προβλεπόμενα από το νόμο μέτρα.
Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ανακοίνωση-ενημέρωση για το χώρο που θα διεξαχθούν οι εκλογές.
Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση.
Αγαπάμε τον τόπο μας και στηρίζουμε το Σύλλογο μας.
Η συμμετοχή όλων μας στις εκλογές θα δώσει δύναμη και φωνή στο Σύλλογο μας.
Όλοι μαζί μπορούμε για το μέλλον μας.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών