Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επίσκεψη του Γ.Γ. του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Κωνσταντίνου Τσουβάλα στο νεο Αστυνομικό Μέγαρο (VIDEO)

Τα υπό κατασκευή Αστυνομικά Μέγαρα Καστοριάς και Γρεβενών επισκέφθηκε ο Γ.Γ. του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Κωνσταντίνος Τσουβάλας, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη. Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας πρότυπο Περιφέρειας με την λιγότερη εγκληματικότητα σημείωσε από την Π.Ε. Καστοριάς ο Γ.Γ. του Υπουργείου.  
 

 
        Τις Περιφερειακές Ενότητες Καστοριάς  και Γρεβενών επισκέφθηκε σήμερα ο Γ.Γ.  του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Κωνσταντίνος Τσουβάλας, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη.
      Στην πρώτη φάση της επίσκεψης τους ο Γ.Γ. του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας επισκέφτηκαν το υπό ανέγερση Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς.  Οι εργασίες ανέγερσης, προχωρούν με γοργούς ρυθμούς  και πολύ σύντομα η Π.Ε. Καστοριάς, θα αποκτήσει ένα σύγχρονο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου θα φιλοξενεί με άνεση τους αστυνομικούς, το προσωπικό και τα οχήματα, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και των αστυνομικών.
      Στην Π.Ε. Γρεβενών ο Γ.Γ. του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκαν το χώρο της υπό ανέγερσης Αστυνομικού Μεγάρου Γρεβενών, που προοριζόταν για τη Σχολή Αστυφυλάκων. Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες του κτιρίου θα στεγαστούν όλες οι αστυνομικές υπηρεσίες της Π.Ε. Γρεβενών.
      Απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία των έργων, δήλωσε ο Γ.Γ. του Υπουργείου Κωνσταντίνος Τσουβάλας,  καθώς σε λίγους μήνες παραδίδεται στην κοινωνία των Γρεβενών το νέο Αστυνομικό Μέγαρο. Το Αστυνομικό Μέγαρο Γρεβενών είναι από τα πιο σύγχρονα κτίρια, τόσο σε υπηρεσιακό επίπεδο όσο και σε εργασιακό.  
      Στόχος της Περιφερειακής Αρχής, όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, είναι τα δύο Αστυνομικά Μέγαρα να παραδοθούν στις τοπικές κοινωνίες στο χρόνο τους με θετικό πρόσημο, ώστε να εξυπηρετούν τους πολίτες αλλά και τους αστυνομικούς.
       Να σημειώσουμε πως το Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς όπως και το Αστυνομικό Μέγαρο Γρεβενών μετά την πρόταση για ενεργειακή αναβάθμιση  του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη    θα έχουν  τη δυνατότητα να αποκτήσουν ενεργειακή αυτονομία όπως το επιτάσσει  ο σχεδιασμός της Περιφερειακής αρχής, για πράσινα και έξυπνα κτίρια, συμβάλλοντας στην ορθολογική χρήση ενέργειας, στην προστασία της υγείας των εργαζόμενων καθώς και στη μείωση της ρύπανσης.   
 
police grevena 2021b
 
police grevena 2021ab
 
police grevena 2021aaa
 police grevena 2021aa