Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ´´ Ε Λ Ι Μ Ε Ι Α ´´

Ως Δ. Σ . του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´, επ ευκαιρία της αλλαγής σκυτάλης στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών “Ε Λ Ι Μ Ε Ι Α” εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μας στο απερχόμενο Δ.Σ. και την Πρόεδρο κ. Τζιρά Δέσποινα που διαχειρίστηκαν μια καθ ´ολα δύσκολη και απρόβλεπτη διετή θητεία και λόγο της πανδημίας, με υπευθυνότητα και δύναμισμό.

Η πολύτιμη προσφορά όλων των εργαζομένων, ιατρών, νοσηλευτικού και άλλου προσωπικού και φυσικά της Διοίκησης δημιούργησαν ένα κλίμα εμπιστοσύνης και ασφάλειας στους Πολίτες των Γρεβενών, αν και είχαν να αντιμετωπίσουν όχι μόνο τους ασθενείς της πόλης και της περιφέρειας, αλλά και τους φιλοξενούμενους πρόσφυγες και τους ασθενεις από τον COVIT 19.

Επίσης ευχόμαστε στο νεοεκλεγέν Διοικητκό Συμβούλιο καλή δύναμη γιατί ο κορονοϊός επιμένει, καθώς και επιτυχία στους υψηλούς στόχους του.
Η ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´με τις όποιες δυνατότητες της θα είναι πάντα βδίπλα στο Νοσοκομείο μας για το οποίο δηλωνει υπερήφανη για το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών του.

 

Με τιμή
το Δ.Σ. της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´