Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Εργαστήριο για το Marketing τοπικών και Παραδοσιακών Προϊόντων

Την Δευτέρα 24 Μαΐου στις 17:30, το Επιμελητήριο Γρεβενών διοργανώνει διαδικτυακό εργαστήριο στο πλαίσιο του έργου CBTB, με θέμα το «Marketingτοπικών και παραδοσιακών προϊόντων» και καλεσμένους εισηγητές τον Κωνσταντίνο Ρηγόπουλο, διδάκτορα βιομηχανικού Marketing και τον Λεωνίδα Σκερλετόπουλο, ειδικό στο Marketing& την επικοινωνία.
Το εργαστήριο αφορά παραγωγούς τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων και έχουν στόχο την ενημέρωση και προετοιμασία τους, για τη χρήση του σήματος «CBTB» που ανέπτυξε το Επιμελητήριο στο πλαίσιο του έργου.
Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Νίκος Βαδόλας, ανάδοχος του έργου ο οποίος θα εξηγήσει τη διαδικασία και τις απαιτήσεις για την απόκτηση και εφαρμογή του σήματος CBTB. Στο πλαίσιο των εργαστηρίωνο Λεωνίδας Σκερλετόπουλος, ειδικός Marketing και την επικοινωνίαθα εισάγει τους συμμετέχοντες στις βασικές αρχές του Marketingτοπικών προϊόντων ενώ στο τρίτο μέρος, οΚωνσταντίνος Ρηγόπουλος διδάκτορας Βιομηχανικού Μάρκετινγκ,θα αναφερθεί στην έξυπνη προώθηση αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
Το έργο CBTB στοχεύει στη διασυνοριακή συνεργασία φορέων από την Ελλάδα και την Αλβανία, υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργασίας INTERREG IPA II “Ελλάδα-Αλβανία 2014-2020” και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και με εθνικούς πόρους των χωρών που συμμετέχουν. Επικεφαλής εταίρος του έργου είναι το Επιμελητήριο Γρεβενών, ενώ από την Ελλάδα συμμετέχει ως εταίρος και το Επιμελητήριο Κέρκυρας. Αντίστοιχα, οι εταίροι του έργου από την Αλβανίαείναι το Επιμελητήριο της περιφέρειας Vlora, η Εθνική Παράκτια Υπηρεσία (NationalCoastal Agency) και η ECO-Partners για την αειφόρο ανάπτυξη.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και δωρεάν για όλες τις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Γρεβενών, με εστίαση στους παραγωγούς τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.
Για την συμμέτοχή σας την Δευτέρα στις 17:25 ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://bit.ly/CBTB-products 

Παρασκευή 21 Μαιου 17:30 Καλωσόρισμα – Εισαγωγικός χαιρετισμός Νικόλαος Ράμμος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Γρεβενών 17:35 Πιστοποίηση CBTB – Τρόπος απόκτησης και απαιτούμενες προδιαγραφές Νικόλαος Βαδόλας, Ανάδοχος Έργου 17:45 Marketing στην Ψηφιακή εποχή Λεωνίδας Σκερλετόπουλος, Ειδικός Marketing & Επικοινωνίας BoD International Social Marketing Association 18:00 Πρακτικές Συμβουλές & Προβλέψεις για τον Τουρισμό την νέα περίοδο Γεώργιος Ατσαλάκης, αναπληρωτής καθηγητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης και ειδικός σε θέματα προβλέψεων και Τουρισμού

Δευτέρα 24 Μαΐου Ώρα : 17:30 17:30 Καλωσόρισμα – Εισαγωγικός χαιρετισμός Νικόλαος Ράμμος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Γρεβενών 17:35 Πιστοποίηση CBTB – Τρόπος απόκτησης και απαιτούμενες προδιαγραφές Νικόλαος Βαδόλας, Ανάδοχος Έργου 17:45 Εισαγωγή στο Marketing για παραδοσιακά προϊόντα Λεωνίδας Σκερλετόπουλος, Ειδικός Marketing & Επικοινωνίας BoD International Social Marketing Association 18:00 Έξυπνη Προώθηση αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Δρ. Κωνσταντίνος Ρηγόπουλος, διδάκτορα Βιομηχανικού Μάρκετινγκ

 

Δείτε ακόμα