Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Πόλος Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Π.Ε.Κ.- Τ.Π.Ε.) Γρεβενών 19 Απριλίου 2021

 

Ο Πόλος Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (ΠΕΚ-ΤΠΕ) Γρεβενών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, προτίθεται να υλοποιήσει για τους μήνες Μάιο-Ιούνιο διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα – παρουσιάσεις με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο για τις σχολικές μονάδες της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

Σκοπός των εκπαιδευτικών αυτών προγραμμάτων είναι η ενημέρωση των μαθητών για τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσουν κατά την πλοήγησή τους στο διαδίκτυο, καθώς και για τους τρόπους προστασίας – πρόληψης και αντιμετώπισής τους.

Αναλυτικότερα τα προγράμματα είναι:

  • Η Αθηνά και ο Ερμής σερφάρουν με ασφάλεια (Γ’ – ΣΤ’ Τάξη Δημοτικού)
  • Ασφαλής Πλοήγηση στο διαδίκτυο (Γυμνάσιο)
  • Κοινωνικά Δίκτυα και Διαδίκτυο (Λύκειο)

Τα προγράμματα θα έχουν διάρκεια 2 διδακτικές ώρες και θα υλοποιηθούν κατά τη διάρκεια του σχολικού προγράμματος, ακολουθώντας το ωράριο της σχολικής μονάδας, μέσω της πλατφόρμας σύγχρονης εκπαίδευσης Webex.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να λάβουν μέρος, να δηλώσουν συμμετοχή στον σύνδεσμο https://forms.gle/WCtMJzVmVV8mxDGA7 μέχρι και την Παρασκευή 7 Μαΐου 2021.

Μετά την έλευση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής, θα σταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα με αναλυτικές οδηγίες και τον σύνδεσμο του ψηφιακού δωματίου.

Πόλος Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (ΠΕΚ-ΤΠΕ) Γρεβενών

Λιάμπα Θεοδούλα -Μωϋσιάδης Βασίλης

Εκπαιδευτικοί Πληροφορικής ΠΕ86

pektpegre@dmaked.pde.sch.gr

Από το Γραφείο του

Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης

Δυτικής Μακεδονίας