Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Τα κέρδη τους, οι νεκροί μας. Βαδίζουμε στο δρόμο της ανατροπής!

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι , λίγες μέρες πριν την εργατική Πρωτομαγιά , μια Πρωτομαγιά που πρέπει να ξεχωρίσει όχι μόνο για το ξεχωριστό και επίκαιρο μήνυμα της , αλλά και ως μια μαζική καταδίκη απέναντι σε αυτά που ζούμε εδώ κι ένα χρόνο. Φέτος έχουμε μπροστά μας μια ιστορική πρόκληση για όλους τους εργαζόμενους της πατρίδας μας , 135 χρόνια από την απεργία στο Σικάγο για το αιματοβαμμένο 8ωρο , η κυβέρνηση νομοθετεί το 10ωρο βάζοντας στον γύψο τα συνδικάτα.

Είναι ώρα ευθύνης και αγώνα για όλους!

Καλούμε σωματεία φορείς κ κάθε εργαζόμενα να προσπεράσει τα παιχνίδια της ήδη απαξιωμένης ΓΣΕΕ , που θέλει να γιορτάσει μαζί με την κυβέρνηση την κατάργηση του 8ώρου, 101 χρόνια μετά την κατάκτηση του στην χώρας μας , το 1920.

Να συμμετάσχει στην σύσκεψη που οργανώνουν τα ταξικά σωματεία την Τετάρτη 21 Απριλίου 7 στον προαύλιο χώρου του κέντρου πολιτισμού με σκοπό να οργανώσουμε την απεργιακή μας απάντηση την Πέμπτη 6 Μάη τιμώντας τους νεκρούς της τάξης μας και απαντώντας αγωνιστικά στο αντεργατικό νομοσχέδιο – έκτρωμα της κυβέρνησης που φέρνει τις ανατροπές του αιώνα.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΑΥΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΛΕΙΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ