Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

«Είμαστε εδώ, μη μας ξεχνάτε, Δώστε τα λεφτά που μας χρωστάτε»

 
Σε κινητοποίηση διαμαρτυρίας βρίσκονται αυτή την ώρα μπροστά από το Δημαρχείο Γρεβενών οι εργαζόμενοι στα Προγράμματα και τις Δομές της Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωφελούς Έργου (ΔΕΚΕΓ) του Δήμου Γρεβενών και ζητούν:
 
Την υλοποίηση των δεσμεύσεων της Διοίκησης της Επιχείρησης και της Δημοτικής Αρχής για την εξόφληση των δεδουλευμένων τους μέχρι και το μήνα Απρίλιο 2021 [Δομές από Ιανουάριο 2021 (4+ μήνες) και Βοήθεια στο Σπίτι από Νοέμβριο 2020 (5+ μήνες)].
Επίσης ζητούν :
 
Την επαναφορά των Συμβάσεων Εργασίας από μερικής σε πλήρους απασχόλησης, όπως ήταν τον Αύγουστο 2020 πριν περιοριστούν στο 50% αυθαίρετα και παράνομα (λόγω COVID-19). Την εξασφάλιση μόνιμης διοικητικής υποστήριξης της Επιχείρησης είτε με πρόσληψη μόνιμου προσωπικού (άμεσα λόγω COVID-19), είτε με προσωπικό του Δήμου Την χορήγηση των προβλεπόμενων από την κείμενη νομοθεσία Μέσων Ατομικής Προστασίας αλλά και αυξημένων λόγω του COVID-19Την εξασφάλιση καλύτερων και ασφαλέστερων εγκαταστάσεων, μέσων και υλικών για την υλοποίηση των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων των Δομών Την ανασυγκρότηση της Διοίκησης της Επιχείρησης και την εξασφάλιση  χρηματοδότησης από το Δήμο και το Κράτος για την καλύτερη λειτουργία της
 
 
Καλούμε την Δημοτική Αρχή και τη Διοίκηση της Επιχείρησης να σταματήσουν επιτέλους την κοροϊδία και τον εμπαιγμό των εργαζομένων και να δώσουν οριστικές λύσεις στα προβλήματα, ιεραρχώντας πρώτα τις ανάγκες των εργαζομένων.
 
Οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα για αγωνιστικές κινητοποιήσεις μέχρι την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.
 
 
 
 
 
Καλούμε όλους τους συναδέλφους, στα πλαίσια 2ωρης Στάσης Εργασίας που κήρυξε ο Σύλλογος Εργαζομένων Α/θμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ν. Γρεβενών για την Δευτέρα 19-04-2021 από ώρα 8+30 μέχρι ώρα 10+30 πμ,  να δηλώσουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζομένων της ΔΕΚΕΓ και να εκφράσουν και έμπρακτα τη συμπαράστασή τους αυτή την ώρα στις κινητοποιήσεις
 
 
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
 
Βασίλης Καραμήτρος
 
Πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου Εργαζομένων
 
τηλ. 6976.990.450