Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ σε Εργατικές Κατοικίες και Μερά τη Δευτέρα 19 Απριλίου

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Δήμο Γρεβενών, θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2021, δωρεάν δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) σε γειτονιές της πόλης των Γρεβενών, σε μια προσπάθεια να δοθεί η δυνατότητα της προαιρετικής εξέτασης για τον κορονοϊό (Covid-19), σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας.
 
Πιο συγκεκριμένα, τα rapid test θα πραγματοποιηθούν στις Εργατικές Κατοικίες (έξω από το Γήπεδο του Μπάσκετ) από τις 10:00 έως τις 12:00 και στην Περιοχή Μεράς (στο Πάρκο που βρίσκεται μεταξύ των οδών Ειρήνης & Φιλελλήνων) από τις 12:30 έως τις 14:30. 
 
Για την μετάβαση στον χώρο απαιτείται αποστολή μηνύματος στο 13033 με τον κωδικό 1 (μετακίνηση για λόγους υγείας) ή έγγραφη βεβαίωση με τον ίδιο κωδικό ενώ απαραίτητος είναι και ο αριθμός του ΑΜΚΑ.
 
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στο σημείο του ελέγχου πρέπει να φοράμε σωστά τη μάσκα και να κρατάμε αυστηρά τις αναγκαίες αποστάσεις.
 
Επισημαίνεται ότι δωρεάν rapid test πραγματοποιούνται, επίσης, στο ιατρείο του ΕΟΔΥ Γρεβενών που βρίσκεται σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Θεοδώρου Ζιάκα 23.
 
Από την πλευρά του ο Δήμος Γρεβενών απευθύνει κάλεσμα στους δημότες για συμμετοχή στη διαδικασία καθώς η περιοχή μας βρίσκεται δυστυχώς στο επίπεδο “Πολύ Αυξημένου Κινδύνου – Βαθύ Κόκκινο”.
 
 
Γραφείο Τύπου
 Δημάρχου Γρεβενών