Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ζημιές λόγω των πλημμυρικών φαινομένων και έλεγχος γεωφραγμάτων για ζημιές από τους σεισμούς της 3ης και της 4ης Μαρτίου

Mετά από διαδοχικές συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Γιάτσιο Ιωάννη στα πλαίσια της Πολιτικής Προστασίας του έτους 2019-2020,ο Δήμαρχος Δεσκάτης κ. Κορδίλας Δημήτριος έθεσε ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο Αγρόκτημα της Τοπικής Κοινότητας Καρπερού και του οικισμού της Δήμητρας ,σε σχέση με τα πλημμυρικά φαινόμενα (καθαρισμός Κανάλι Ομβρύων από φερτά υλικά) που είχαμε κατά τα έτη 2017 και το 2020,όπου κατακλείστηκε το αγρόκτημα των παραπάνω οικισμών με αποτέλεσμα να έχουμε πολλές ζημίες στις καλλιέργειες .
Η Πειρφερειακή Ενότητα Γρεβενών διά του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Γιάτσιου Ιωάννη άμεσα ενέργησε ,είδε το πρόβλημα και στο χρονικό διάστημα του καλοκαιριού θα αποκαταστήσει τα προβλήματα που δημιούργησαν οι νεροποντές κατά καιρούς.
Επιπροσθέτως, μετά το αίτημα του Δήμου Δεσκάτης για τον έλεγχο όλων των γεωφραγμάτων η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών ανταποκρίθηκε άμεσα, έστειλε τον Πολιτικό Μηχανικό και Προϊστάμενο τμήματος Δομών και Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Ζιώγα Κωνσταντίνο και την Πολιτικό Μηχανικό της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Γκαράλιου Ευαγγελία για την αυτοψία των γεωφραγμάτων που σημειώθηκαν έπειτα από τους σεισμούς της 3ης και της 4ης Μαρτίου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΣΚΑΤΗΣ