Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Η απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών σχετικά με την ανοιχτή επιστολή του Βουλευτή Γρεβενών για τον οικισμό στην περιοχή της Κυρακαλής

Με αφορμή την ανοιχτή επιστολή του Αξιότιμου κυρίου Βουλευτή Γρεβενών με θέμα : «Επιτακτική ανάγκη για επίσπευση έγκρισης του αιτήματος του ΟΑΕΔ αναφορικά με τον οικισμό στην περιοχή της Κυρακαλής», θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συμπατριώτες μας της Π.Ε. Γρεβενών για τα εξής :

Προκειμένου να αποκτήσει πληρότητα – ωριμότητα ο φάκελος του εν λόγω έργου, έτσι ώστε στη συνέχεια ο ΟΑΕΔ να προβεί στην προκήρυξη της Δημοπρασίας του έργου, η οποία θα γίνει, (εξαιτίας του ύψους του προϋπολογισμού του έργου), με Διεθνή Διαγωνισμό, οι Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ βρίσκονται εδώ και 11 μήνες σε συνεχή συνεργασία με την Π.Ε. Γρεβενών για να εξασφαλισθούν όλες οι απαιτούμενες αδειοδοτήσεις για τα επιμέρους έργα τα οποία απαιτούνται και να επιλεγούν οι πιο ενδεδειγμένες και γρήγορα υλοποιήσιμες λύσεις σε διάφορα διοικητικά και τεχνικά θέματα τα οποία πιθανόν να προκύψουν. Στο πλαίσιο αυτό έχουν γίνει διάφορες Υπηρεσιακές επαφές όπως π.χ. για τον τρόπο με τον οποίο θα εξασφαλισθεί η απαιτούμενη περιβαλλοντική αδειοδότηση για στην σύνδεση του έργου με τα δίκτυα κοινής ωφελείας κλπ.

Μέχρι σήμερα δεν έχει κατατεθεί στις Υπηρεσίες της Π.Ε. Γρεβενών, επίσημα κανένα αίτημα του ΟΑΕΔ το οποίο να αφορά την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου και ως εκ τούτου δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Όταν υπάρξει τέτοιο αίτημα, η κοινωνία των Γρεβενών να είναι απολύτως σίγουρη πως οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Π.Ε. Γρεβενών θα ανταποκριθούν άμεσα.

 

                                                                 

                                                      Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

                                                                    ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ

Δείτε ακόμα