Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 αλλά και για την Εθνική Επέτειο ανήμερα της 25ης Μαρτίου 2021 στην πόλη της Δεσκάτης, καθώς τελέστηκε η Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, η Επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώο του Μανουσάκη στην Κεντρική Πλατεία της Δεσκάτης και η Κατάθεση Στεφάνων.

Ο Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25Ης Μαρτίου αποτελεί μία ιστορική ημέρα για το Έθνος και την Ελλάδα μας, διότι τιμούμε τους ηρωικούς αγωνιστές, οι οποίοι σηματοδοτούν φωτεινά παραδείγματα για όλους μας, καθώς χάρη σε αυτούς οφείλουμε την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία μας.

Οι Έλληνες, όταν αγωνίζονται ενωμένοι πετυχαίνουν πολλά!

Κλείνοντας, η φετινή ιστορική επέτειος της Εθνικής Επετείου ,διοργανώθηκε με πολλούς περιορισμούς εξαιτίας της πανδημίας με αποτέλεσμα οι πολίτες να μην έχουν την δυνατότητα να γιορτάσουν τη σημερινή γιορτή, όπως πραγματικά θα επιθυμούσαν. Η τήρηση των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας για να προστατευθούν οι ανθρώπινες ζωές από τη διασπορά του κορονοϊού.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΣΚΑΤΗΣ