Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Μήνυμα του Βουλευτή Νομού Γρεβενών, κ. Ανδρέα Πάτση για την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης

Αυτή τη χρονιά, στις 25 Μαρτίου 2021 θα εορταστεί η 200η επέτειος της Ελληνικής Επανάστασης και Ανεξαρτησίας.

Αυτά τα 200 χρόνια που σηματοδοτούν τα χρόνια δημιουργίας της χώρας Ελλάδας, ξεκινώντας από το μηδέν, κάτω από αντίξοες συνθήκες να γράφουμε ιστορία στεφανωμένη με επιτυχίες.

Έχουμε την χαρά ως άξιοι απόγονοι αγωνιστών να τους τιμούμε, σε πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω μιας παγκόσμιας πανδημίας που μας στερεί επίσης πολλά. Παράλληλα μας κάνει να αντιλαμβανόμαστε και την αξία όσων έχουμε κατακτήσει για να μας θυμίζει πως όσα κληρονομήσαμε για να συντηρηθούν και να εξελιχθούν, θέλουν αγώνα υπομονή και επιμονή.

Οι αγωνιστές της Ελληνικής Επανάστασης πάλεψαν χρόνια για να ζούμε σήμερα σε μια Ελλάδα ελεύθερη με θεμέλιο την δημοκρατία το ήθος και τις αξίες. Εμείς οφείλουμε να τους τιμούμε για αυτό αλλά οφείλουμε και με πράξεις να τους ακολουθούμε και να παραδειγματιζόμαστε. Να συνεχίζουμε ενωμένοι με κοινό στόχο, το καλύτερο αύριο της Πατρίδας μας γιατί μόνο έτσι θα ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία για να πάμε ένα βήμα παραπέρα στη σημερινή Ελευθερία.

Με τη σκέψη όλων αυτών που θυσιάστηκαν τότε, για εμάς, με τη σκέψη όλων αυτών που θυσιάζονται σήμερα, για εμάς, τιμούμε τους Έλληνες, όταν παραμένουμε αντάξιοι των τιμώμενων ηρώων μας.

Δείτε ακόμα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2024