Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΜΕ Γρεβενών»

Η τρικομματική κυβέρνηση για άλλη μια φορά έδειξε το αντιδημοκρατικό-αποκρουστικό πρόσωπό της και προχώρησε σε επιστράτευση των εκπαιδευτικών. Η κυβέρνηση προσπαθεί να φοβίσει και να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους χρησιμοποιώντας όλους τους μηχανισμούς που έχει στα χέρια της και όλους τους αντιλαϊκούς-αντιδημοκρατικούς νόμους, προκειμένου..

να περάσει δια πυρός και σιδήρου την πιο αντιλαϊκή-αντεργατική πολιτική που γνώρισε ο τόπος.

            Θέλει να «τελειώνει» με όποιον κλάδο αγωνίζεται, με όποιον εργαζόμενο «σηκώνει» κεφάλι, ώστε απ’ τη μια να περάσει τα βάρβαρα αντι-εκπαιδευτικά μέτρα κι από την άλλη «να παραδειγματίσει» και να φοβίσει όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους.

            Πρόταση νόμου για την απαγόρευση της επιβολής πολιτικής επιστράτευσης λόγω απεργίας κι άλλων κινητοποιήσεων των εργαζομένων κατατέθηκε στη Βουλή.

            Η Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Γρεβενών:

  • στηρίζει την πρόταση αυτή και ζητά από τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου και του Βουλευτή Γρεβενών να τη στηρίξουν
  • καταδικάζει την απαράδεκτη επίθεση της κυβέρνησης στα εργασιακά δικαιώματα με πρόσχημα την οργάνωση του Δημόσιου Τομέα.

Μοναδικός στόχος είναι να ισοπεδώσουν κάθε αντίδραση και να επιβάλλουν εργασιακές σχέσεις μεσαιωνικού τύπου.

Η αντίδραση όλων είναι προϋπόθεση για την ανατροπή αυτής της πολιτικής και χρέος όλων μας χωρίς διαχωρισμούς κάθε τύπου.