Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Δήμος Γρεβενών: Δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ στο Μεγάλο Σειρήνι την Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Δήμο Γρεβενών, θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 9 Μαρτίου 2021, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, δωρεάν δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) στην Κεντρική Πλατεία της Κοινότητας του Μεγάλου Σειρηνίου του Δήμου Γρεβενών.

Για την μετάβαση στον χώρο απαιτείται αποστολή μηνύματος στο 13033 με τον κωδικό 1 (μετακίνηση για λόγους υγείας) ή έγγραφη βεβαίωση με τον ίδιο κωδικό ενώ απαραίτητος είναι και ο αριθμός του ΑΜΚΑ.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής των πολιτών στο σημείο του ελέγχου είναι απαραίτητο να φοράνε σωστά τη μάσκα και να κρατάνε αυστηρά τις αναγκαίες αποστάσεις.

Από την πλευρά του ο Δήμος Γρεβενών απευθύνει κάλεσμα στους δημότες για συμμετοχή στη διαδικασία καθώς όπως τονίζουν οι ειδικοί λοιμωξιολόγοι όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των τεστ που διενεργούνται τόσο ακριβέστερη είναι η εικόνα για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού.

Κλείνοντας, υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Γρεβενών και ο ΕΟΔΥ παρέχουν, σε όσους πολίτες επιθυμούν, τη δυνατότητα διεξαγωγής δωρεάν rapid test σε καθημερινή βάση εντός ισόγειου καταστήματος του Δημαρχείου Γρεβενών επί της οδού K.Ταλιαδούρη από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 με 15:00.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Δείτε ακόμα