Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5χ5 ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά

Οι  γραμματείες Γρεβενών του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ και της ΟΓΕ, καλούν τους νέους, τους εργάτες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φοιτητές, τους άνεργους και τους μαθητές της περιοχής να συμμετάσχουν στο τουρνουά 5χ5 λέγοντας

Όχι σε όλα τα ναρκωτικά. …

 

Θέλουμε η διοργάνωση αυτή να ακουμπήσει σε όλη την εργατική νεολαία, να γίνει γνωστό στα εργοστάσια, στα γραφεία, στα μαγαζιά και όπου αλλού ζει και αναπνέει το πιο παραγωγικό κομμάτι της τάξης μας και των συμμάχων μας.

Απευθύνουμε κάλεσμα στα συνδικάτα, στις επιτροπές αγώνα από κάθε κλάδο, τα αθλητικά σωματεία να συμβάλλουν αποφασιστικά στην καλύτερη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Το τουρνουά θα “κάνει έναρξη” σε μια δύσκολη περίοδο για την εργατική τάξη και το λαό. Σε μια περίοδο όπου ο κάθε εργαζόμενος πρέπει να πάρει σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή του και την οικογένεια του. Είναι επιτακτική ανάγκη να ορθώσει το ανάστημά του ενάντια στο αντεργατικό σφαγείο, να αποβάλλει τώρα κάθε στοιχείο συμβιβασμού και υποταγής να φράξει το δρόμο προς την εξαθλίωσή του μέσα από την ταξική ενότητα, την οργάνωση, μακριά από αυταπάτες.

 

Δεν υπάρχει νικητής και χαμένος!

Σ’ αυτό το τουρνουά δε μας ενδιαφέρει αν μία ομάδα είναι καλύτερη από κάποια άλλη. Μέσα από το δικό μας τουρνουά προβάλλουμε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής όπου το ποδόσφαιρο και κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα θα είναι υπόθεση για όλη την εργατική τάξη και τους συμμάχους της, χωρίς εμπόδια.

Ενάντια σε κάθε ναρκωτική ουσία στήνουμε κοινό μέτωπο πάλης με θεραπευτικές κοινότητες που αντιστέκονται, που έρχονται σε ρήξη με το υπάρχον σύστημα που γεννά και διαιωνίζει την ναρκωκουλτούρα.

 

Δήλωσε τη συμμετοχή της ομάδας σου στο mail (pame.gram.grevenon@gmail.com) και στα τηλέφωνα:

Για φοιτητές –μαθητές:     6984029355_Ιγνάτιος

Για όποιον ενδιαφέρεται : 6998236411 _Βασίλης

                                         6977478031_Ηλίας

 

 Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τέλη Ιούνη και η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή θα υπάρξουν τις επόμενες μέρες.