Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συνάντηση του Βουλευτή Νομού Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέα Πάτση με την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Ζέττα Μακρή

Συνάντηση με την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Ζέττα Μακρή πραγματοποίησε την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέας Πάτσης.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, κατά την οποία συζητήθηκαν διεξοδικά ποικίλα ζητήματα και προτάσεις σε πολύ θετικό κλίμα, ο Βουλευτής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Από την πρώτη στιγμή τα αντανακλαστικά της Κυβέρνησης έχουν υπάρξει σωστά και γρήγορα αναφορικά με όλα τα ζητήματα του Νομού Γρεβενών που αφορούν την Παιδεία. Είμαι πεπεισμένος ότι η ανταπόκριση της νέας Υφυπουργού, κα Ζέττας Μακρή, με την οποία μας δένει μία φιλία πολλών ετών, θα παραμείνει άμεση και η αγαστή συνεργασία θα συνεχιστεί απρόσκοπτα. Στις συζητήσεις της σημερινής συνάντησης τέθηκαν, μεταξύ άλλων, κυρίως θέματα που σχετίζονται με την συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας της εκπαίδευσης στα Γρεβενά. Φυσικά συζητήθηκαν και νέες ενδιαφέρουσες προτάσεις, για τις οποίες μπορώ να πω με σιγουριά, ότι αναμένονται θετικές εξελίξεις οι οποίες και θα ανακοινωθούν με το πέρας της απαραίτητης μελέτης».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΣΗΣ

Βουλευτής Ν. Γρεβενών- ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ