Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Γιώργος Δασταμάνης: «δεν θα ασχοληθώ με την πολιτική» – τι λέει για το προσφυγικό (VIDEO).

Στο θέμα της αποχώρησης των προσφύγων από τα ξενοδοχεία του ορεινού όγκου αλλα και την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να μην γίνει κλειστή δομή φιλοξενίας στα  όρια του δήμου, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Γρεβενών και Πρόεδρος ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δασταμάνης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του west.
Ο κ.Δασταμάνης  αναφέρθηκε επίσης και στη κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία, τονίζοντας ότι παρά τη μείωση των κρουσμάτων στο δήμο μας πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών μίλησε και για το μεγάλο έργο των 9,2 εκατομμυρίων ευρώ που αφορά τη βελτίωση και επέκταση του εξωτερικού υδραγωγείου του Συνδέσμου Ύδρευσης που εχει στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών σε 27 οικισμούς και κοινότητες του Δήμου Γρεβενών.
Αναφερόμενος στο  σχέδιο νόμου που αφορά στη σύσταση ανώνυμης εταιρείας «Ιαματικές Πηγές Ελλάδος» (ΙΠΕ),  τόνισε  την αντίθεση του στους σχεδιασμούς του Υπουργείου Τουρισμού για την  υποχρεωτική παραχώρηση περιουσιακών στοιχείων των Δήμων που έχουν στα διοικητικά τους όρια ιαματικές πηγές  και την  εκμετάλλευση αυτών από το Ελληνικό Δημόσιο.
Για νομοσχέδιο που αφορά την «Εκλογή Δημοτικών και Περιφερειακών αρχών» δήλωσε ότι σε γενικές γραμμές είναι στη σωστή κατεύθυνση αλλά υπάρχουν σημεία που χρήζουν βελτίωσης όπως το ποσοστό μείωσης των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, γιατί θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους Δήμους που προήλθαν από συνενώσεις πολλών Δημοτικών Ενοτήτων.
Τέλος, απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου Δημήτρη Βακρατσά, ο κ.Δασταμάνης δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν θα διεκδικήσει ξανά τη θέση του δημάρχου.
 
 

Δείτε ακόμα