Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Κυριάκος Ταταρίδης: Επίσκεψη στις νέες εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ Γρεβενών

   Άτυπα εγκαίνια του ΚΤΕΛ Γρεβενών ήταν η επίσκεψη του Κυριάκου Ταταρίδη στις νέες εγκαταστάσεις του, παρέα με τους λεβέντες που για ακόμη μια φορά δημιούργησαν την εξαίρεση.
   Όταν στον τόπο μας όλα κινούνται νωθρά, στην πεπατημένη και στην ράθυμη πορεία που νομοτελειακά οδηγεί στην απαξίωση της οντότητας του συνόλου της κοινωνία μας, κάποια πρόσωπα με πατριωτισμό, πάθος και μεράκι κάνουν την διαφορά. 
   Κάποιοι άνθρωποι μεμονωμένα παραδείγματα στην τυπική μας κοινωνία ξεπεζεύουν από τον θρόνο της βολικής τους αδράνειας και δυναμικά παίρνουν πρωτοβουλίες, παραμερίζοντας την μιζέρια για να κατασκευάσουν την σύγχρονη αξία.
   Έτσι, τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Γρεβενών με επικεφαλή τον Πρόεδρό τους κ. Γιάννη Ζιάκα, ξεπέρασαν τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και έβαλαν τον υψηλό στόχο να κατασκευάσουν του νέο σύγχρονο κτίριο του ΚΤΕΛ Γρεβενών, που όχι μόνο αναβαθμίζει τις εργασιακές τους συνθήκες αλλά και δημιουργεί έναν σύγχρονο χώρο προσφοράς στους ταξιδεύοντες κατοίκους του Νομού μας.
   Ένα ηχηρό παράδειγμα που πρέπει κάποια στιγμή να ωθήσει την επιστημονική κοινότητα του Νομού, τις παραγωγικές τάξεις και τους επαγγελματικούς φορείς να πάρουν τις τύχες του τόπου μας και το μέλλον των παιδιών μας στα χέρια τους. 
 
 
Μετά τιμής
Κυριάκος Ταταρίδης
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Πρώην Βουλευτής Ν. Γρεβενών