Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επιστολή του Βουλευτή Ν.Γρεβενών, κ. Ανδρέα Πάτση για την ανάγκη δημιουργίας γραφείου Αγροτικής Οικονομίας στο Δήμο Δεσκάτης

Επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γ. Κασαπίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ. Γρεβενών, κ. Ιων. Γιάτσιο απέστειλε ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Ανδρέας Πάτσης αναφορικά με την ανάγκη δημιουργίας γραφείου Αγροτικής Οικονομίας στο Δήμο Δεσκάτης.
 
Ακολουθεί αναλυτικά το κείμενο της επιστολής: 
……………………………………………………………………………………………………………………………………………….
 
Αθήνα, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021
 
 
Προς: Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γ. Κασαπίδη
Κοιν.:  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών, κ. Ιων. Γιάτσιο 
 
 
Θέμα: Δημιουργία γραφείου Αγροτικής Οικονομίας στο Δήμο Δεσκάτης 
 
 
Αξιότιμοι Κύριοι,
Σε συνέχεια της επιστολής του Δήμου Δεσκάτης υπ’ αριθμόν πρωτοκόλλου 722, αναφορικά με την ανάγκη δημιουργίας γραφείου Αγροτικής Οικονομίας στο Δήμο Δεσκάτης εν’ όψει της επικείμενης τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που έχει τεθεί σε διαβούλευση, αιτούμαι να λάβετε άμεσα υπόψη το δίκαιο αίτημα των κατοίκων του Δήμου Δεσκάτης προχωρώντας στις κατάλληλες δράσεις προς υλοποίηση του έργου.
Όπως και εσείς οι ίδιοι ήδη γνωρίζετε τεράστιο ποσοστό των κατοίκων της περιοχής δραστηριοποιείται στον τομέα της γεωργίας και κτηνοτροφίας ενώ το πλησιέστερο γραφείο προς εξυπηρέτηση των κατοίκων της Δεσκάτης απέχει κατά 60 χιλιόμετρα. Η δημιουργία του εν λόγω γραφείου στο Δήμο Δεσκάτης θα διευκολύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τους κατοίκους τόσο από άποψη εξοικονόμησης χρόνου, όσο και από άποψη ευκολίας στη μετακίνησή τους καθώς το οδικό δίκτυο προς τα Γρεβενά είναι ιδιαίτερα δύσβατο. 
 
Κατόπιν τούτων, και με δεδομένο ότι ήδη υπάρχει η απαιτούμενη κτιριακή υποδομή στον Δήμο Δεσκάτης, σας παρακαλώ θερμά να λάβετε υπόψη το αίτημα του Δημάρχου, κ. Δημήτριου Κορδίλα και να ανταποκριθείτε άμεσα σε αυτό προχωρώντας στην όσο το δυνατόν συντομότερη υλοποίησή του. 
 
Με εκτίμηση, 
 
 
Ανδρέας Πάτσης, 
Βουλευτής Ν. Γρεβενών- Νέα Δημοκρατία