Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 6 & 7 – ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΠΑΓΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ

«ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ – ΔΥΟ ΚΥΚΛΟΙ 6ος ΚΑΙ 7ος ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ – ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΠΑΓΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ»

Ήδη δρομολογούνται 2 ακόμα γύροι επιστρεπτέων προκαταβολών 6 και 7, καθώς και η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΠΑΓΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ. Αναγκαστικά το υπουργείο Οικονομικών Ανασχεδιάζει, ούτως ώστε να υπάρξει καλύτερη στόχευση στήριξης στην Εστίαση και γενικά στον επιχειρηματικό κόσμο. Σύμφωνα πάντα με τις ΔΗΛΏΣΕΙΣ του Υπουργείου Οικονομικών (Κυριακή στο MEGA) θα πραγματοποιηθούν δύο γύροι επιστρεπτέων προκαταβολών, αντί ενός που είχε προγραμματιστεί. Μάλιστα ο 6ος κύκλος ο οποίος είχε προγραμματιστεί για τον Μάρτιο μήνα θα έρθει πιο γρήγορα, εντός του Φεβρουαρίου και θα στηριχτεί στα ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.
Μάρτιο ή Απρίλιο, θα σχεδιαστεί ο 7ος κύκλος, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις αναμένουν την επιδότηση των ΠΑΓΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ, που ψηφίστηκαν την περασμένη Πέμπτη στην Βουλή.
Σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις των Αρμόδιων Υπουργών ευελπιστούν να είναι απολύτως στοχευμένα. Θα στηρίζετε η ως άνω επιδότηση στους τζίρους και τα οικονομικά αποτελέσματα του 2020, ως επίσης στις θέσεις εργασίας και την μείωση του τζίρου κατά 30%. Εντός των προσεχών ημερών θα γνωρίζουμε επακριβώς τις προϋποθέσεις και τους ειδικούς όρους των άνω.

Για το Δ.Σ.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Τσαπατσάρης Γρηγόριος