Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών στην εκδήλωση παρουσίασης της προόδου εργασιών κατασκευής του Ε65

Στα Τρίκαλα για την παρουσίαση της προόδου κατασκευής του οδικού άξονα Ε65,παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης και οΑντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Ιωάννης Γιάτσιος.
Την παρουσίαση έκανε ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος τόνισε τη σπουδαιότητα του έργου ανακοινώνοντας ότι, το εμβληματικό αυτό έργο Ε65, θα ολοκληρωθεί γίνοντας  πράξη ένα όραμα πολλών δεκαετιών καθώς αν κοιτάξει κανείς τον χάρτη, θα διαπιστώσει ότι ο Ε65, είναι ένας δρόμος ο οποίος πατάει πάνω στη σπονδυλική στήλη της Ελλάδας».
Ανακοινώθηκε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε τελικά το πράσινο φως για να μπορέσει να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν αυτό το σημαντικό έργο. Ένα έργο με προστιθέμενη αξία, με νέες θέσεις εργασίας, με μελλοντικές προοπτικές που ανοίγονται για τις τρεις περιφέρειες τις οποίες ποια θα συνδέει, προσελκύοντας νέες επενδύσεις που δεν συνδέονται μόνο με τον ήλιο και με τη θάλασσα, αλλά συνδέονται και με τα πολύ όμορφα βουνά μας.
Τον Πρωθυπουργό συνόδευαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωνσταντίνος Σκρέκας, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνος Καραμανλής,ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας,οΥπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης,   Σπύρος – Παναγιώτης Λιβανός, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού, ΘανάσηςΚοντογεώργης, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, ΓιώργοςΣτάσσης και ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, ΑνδρέαςΛυκουρέντζος.
 
 
 
O Αντιπεριφερειάρχης
Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών
 
 
Ιωάννης Γιάτσιος