Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Σημαντική πρωτοβουλία, για την ένταξη των παραγωγών Λεβάντας στο μέτρο 21(Covid-19) του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης .

Ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση, πραγματοποιήθηκε στις 27-1-2021, με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό, για το θέμα της ένταξης της λεβάντας στο μέτρο 21(Έκτακτη, προσωρινή, στήριξη στους γεωργούς που πλήττονται από την πανδημία του covid 19) του Π.Α.Α 2014-2020 .
Από την πλευρά μου, παραδόθηκε και παρουσιάστηκε ολοκληρωμένη μελέτη, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του προγράμματος, η οποία στοιχειοθετεί την αναγκαιότητα και την επιτακτικότατα της υπαγωγής, στη συγκεκριμένη χρηματοδότηση της καλλιέργειας αυτής.
Μια μελέτη, η οποία ήταν αποτέλεσμα μίας αγαστής και ουσιαστικής συνεργασίας και μίας κοινής προσπάθειας, με τον Γενικό Γραμματέα κ. Στρατάκο Γεώργιο, τα στελέχη του Υπουργείου, αλλά και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Η ευόδωση των προσπαθειών, θα δώσει σημαντική ανάσα σε 180 με 200 περίπου, παραγωγούς της περιοχής των Γρεβενών και στις οικογένειές τους. Δεν σταματάμε να δουλεύουμε και να διεκδικούμε και ελπίζουμε στην κατανόηση και τη βοήθεια της κυβέρνησης, η οποία διά του αρμόδιου Υπουργού, έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον, για το θέμα αυτό.
Η πολιτική με πράξεις, για το συμφέρον των Γρεβενών.

Αθανάσιος Μ. Φωλίνας
Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε.Γρεβενών