Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ 2ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Κύριε Διευθυντά.

Απευθυνόμαστε αρμοδίως σε σας και σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω :
• Με βάση την υπ’ αριθμό. Φ7/3625/Δ1/13-01-2021 Υπουργική Απόφαση, όπου δημοσιεύτηκε στο υπ’ αριθμό. ΦΕΚ Β’ 83/15-01-2021, τροποποιείται η ώρα αποχώρησης των μαθητών/ τριών που φοιτούν στο Βασικό Υποχρεωτικό Πρόγραμμα του Νηπιαγωγείου από τις 13.00’ σε 13.10’.
• Η τροποποίηση αυτή μας βρίσκει κάθετα αντίθετους γιατί δεν είναι δυνατόν μέσα σε 5 λεπτά (13.10) να έχουμε παραλάβει τα νήπια από το Νηπιαγωγείο και παράλληλα να είμαστε στο Δημοτικό σχολείο (13.15) για να παραλάβουμε τα άλλα μας παιδιά.
• Η ενέργεια αυτή όπως αντιλαμβάνεστε δεν είναι σύμφωνη με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, καθώς αυξάνει επικίνδυνα παρά μειώνει τον συνωστισμό με ότι αυτό συνεπάγεται για την διασπορά του κορονοϊού.
• Επίσης δημιουργείται δυσλειτουργία στις μεταφορές των γονιών λόγω στενότητας οδικού δικτύου και ελεύθερων χώρων στάθμευσης.
• Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου είχαν μεριμνήσει σωστά και έως πρότινος γινόταν ομαλή η αποχώρηση των νηπίων, χωρίς να υπάρχει συνωστισμός και χωρίς χρονική πίεση.
Καλούμε λοιπόν την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να αντιληφθεί την αναστάτωση που έχει προκαλέσει χωρίς λόγο και να ανακαλέσει άμεσα τη συγκεκριμένη απόφαση.

Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Σταματία Λεβέντη