Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συναντήσεις του Βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση, με τους Δημάρχους και Αντιδημάρχους, των Δήμων Γρεβενών και Δεσκάτης

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Γρεβενών, κ. Γεώργιο Δασταμάνη και τους Αντιδημάρχους Τεχνικών Έργων και Οικονομικών – Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Χρήστο Τριγώνη και κ. Ματθαίο Αδάμο αντίστοιχα, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 ο Βουλευτής Νομού Γρεβενών, κ. Ανδρέας Πάτσης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Βουλευτής φρόντισε να ενημερωθεί και δια ζώσης για τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο Γρεβενών και τους πολίτες του, καταγράφοντάς τα ώστε να τα προωθήσει στα αρμόδια Υπουργεία. Η συζήτηση κυμάνθηκε, όπως πάντα, σε φιλικό κλίμα και ο ίδιος δεσμεύτηκε για ακόμα μία φορά να προβεί στις απαραίτητες πράξεις και ενέργειες ώστε να λυθούν τα ζητήματα του τόπου, κάτι που φυσικά συνηθίζει να πράττει και να κάνει φανερό μέσω των αποτελεσμάτων των προσωπικών του παρεμβάσεων σε όλη τη διάρκεια της θητείας του ως Βουλευτής, ακόμα και εν μέσω πανδημίας.

Ο Βουλευτής, πάντα συμμορφωμένος με τις οδηγίες των ειδικών αναφορικά με την πανδημία του κορονοϊού, βρίσκεται πάντα δίπλα στους ανθρώπους του και συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο του.

 

Ο Βουλευτής Νομού Γρεβενών, κ. Ανδρέας Πάτσης πραγματοποίησε συνάντηση στο Δημαρχείο Δεσκάτης τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021, με τον Δήμαρχο Δεσκάτης, κ. Δημήτριο Κορδίλα, τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας και ποιότητας ζωής, Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Προγραμματισμού, κ. Χαράλαμπο Ορφανίδη και την Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Χασίων, κα Αρετή Ανδρώνη.

Η συζήτηση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα και κινήθηκε γύρω από τα θέματα του Δήμου, των προτεραιοτήτων και των αναγκών για τα έργα που επείγει να υλοποιηθούν, με τον ίδιο τον Βουλευτή να επιχειρεί να αποκτήσει και μέσω της φυσικής του παρουσίας απόλυτα πλήρη εικόνα για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο, καταγράφοντας όλα τα αιτήματα ώστε να τα προωθήσει στα αρμόδια Υπουργεία.

Ο Βουλευτής αποδεικνύει για ακόμα μία φορά έμπρακτα ότι βρίσκεται δίπλα στους συμπολίτες του με την πρώτη ευκαιρία τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα που υποδεικνύονται λόγω της πρωτοφανούς πανδημίας του κορονοϊού.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΣΗΣ

Βουλευτής Ν. Γρεβενών- ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ